- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

Замовлення на оздоровлення в Бердянську отримали депутати міськради

Опублікував Editor 11.04.2013 @ 10:26 в Новини | No Comments

Управління праці та соцзахисту населення виконавчого комітету Бердянської міськради 5 квітня уклало договір на послуги лікувальних закладів загальною вартістю 1 072 806 грн. Переможцями тендеру стали ПП “Курорти Приазов’я” та ПрАТ “Приазовкурорт”.

За 734 559 грн ПП “Курорти Приазов’я” повинен забезпечити оздоровлення хворих із захворюванням серцево-судинної системи. В тому числі 87 ветеранів війни без інвалідності, 51 інваліда та 10 путівок для супроводжуючих осіб інвалідів I групи без лікування.

За 338 247 грн ПрАТ “Приазовкурорт” повинен забезпечити оздоровлення хворих із захворюванням нервової системи, органів опори і руху та кістково-м’язової системи, органів травлення та урологічних захворювань. В цю суму входить 38 путівок для ветеранів війни без інвалідності, 23 путівки для інвалідів та 9 путівок для супроводжуючих осіб інвалідів I групи без лікування.

Зазначені підприємства були єдиними учасниками торгів, в яких замовлення було розбите на два лоти. Торги в кожному лоті відбувалися окремо, тож обом підприємствам вдалося отримати замовлення.

Директором ПП “Курорти Приазов’я” є Максим Кривокунь, за сумісництвом депутат бердянської міської ради від Партії регіонів.

Директором ПрАТ “Приазовкурорт” є Владислав Пономаренко. Його син,комерційний директор цього підприємства, також є депутатом бердянської міськради, але вже як представник ВО «Батьківщина».


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2013/04/11/zamovlennya-na-ozdorovlennya-v-berdyansku-otrymaly-deputaty-miskrady/

URLs in this post:

[1] Парк за кілька мільйонів відведе землі собі у власність : http://zp.nashigroshi.org/2013/11/05/park-za-kilka-miljoniv-vidvede-zemli-sobi-u-vlasnist/

[2] Порт купив пального на 3 мільйони в продавців зоотоварів та трусиків, які конкурували з людьми “смотрящего” Альоші : http://zp.nashigroshi.org/2015/02/05/port-kupyv-palnoho-na-3-miljony-v-prodavtsiv-zootovariv-ta-trusykiv-yaki-konkuruvaly-z-lyudmy-smotryascheho-aloshi/

[3] На лікування і протезування зубів в Бердянську дали 3 мільйони : http://zp.nashigroshi.org/2015/03/19/na-likuvannya-i-protezuvannya-zubiv-v-berdyansku-daly-3-miljony/

[4] Прокуратура відсудила півтисячі гектарів військових земель, які роздав комусь нинішній мер Бердянська : http://zp.nashigroshi.org/2015/11/26/prokuratura-vidsudyla-pivtysyachi-hektariv-vijskovyh-zemel-yaki-rozdav-komus-nynishnij-mer-berdyanska/

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.