- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

Новомиколаївці не змогли знайти дешевого вугілля в Донбасі

Опублікував Editor 12.06.2013 @ 17:19 в Новини | No Comments

КЗ “Новомиколаївський навчально-реабілітаційний центр-інтернат “Паросток” Запорізької облради за результатами тендеру 4 червня уклав угоду на постачання вугілля з ТОВ “МАП”.

Запорізьке підприємство повинне поставити 178 тонн кам’яного вугілля марки ДГМО по ціні 1346,4 грн/тонна та 178 тонн кам’яного вугілля марки АМ по ціні 1442,4 грн/тонна. Таким чином, загальна сума угоди склала 496 тисяч гривень.

Окрім переможця, участь в тендері взяли луганські компанії  ТОВ «Вугілля Дон Прайм», з пропозицією 509 тисяч, та НВПП “Утек”,  з пропозицією 405 тисяч гривень. Втім, останню відхили, аргументуючи це не відповідністю заявки умовам документації конкурсних торгів: в складі своєї пропозиції учасник не надав забезпечення  конкурсних торгів. А також  cертифікати генетичних, технологічних та якісних  характеристик не завірені нотаріально, як вимагалось в умовах документації конкурсних торгів.

Що цікаво, в початковій версії документації конкурсних торгів забезпечення не вимагалося взагалі. Пізніше вимоги до учасників доповнили забезпеченням пропозиції конкурсних торгів у формі оригіналу банківської гарантії на суму 25 тисяч гривень.

До гарантії потрібно було подати низку довідок:

  • копія ліцензії Національного Банку України;
  • у разі, якщо банківська гарантія підписана не першою особою банку – документ, який підтверджує наявність у особи, яка підписує банківську гарантію, відповідних повноважень.
  • довідку з Національного банку України (або його структурного (відокремленого) підрозділу), про виконання банківською установою, яка надає гарантію, економічних нормативів НБУ (виданої у період не більше 6 місяців до моменту надання особою, що отримала документацію конкурсних торгів банківської гарантії на погодження;
  • довідку з Національного банку України (або його структурного (відокремленого) підрозділу), про відсутність банківської установи, яка надає гарантію, у переліку банків, які знаходяться на ліквідації (або про відсутність таких підстав).
  • копію банківської гарантії.

Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2013/06/12/novomykolajivtsi-ne-zmohly-znajty-deshevoho-vuhillya-v-donbasi/

URLs in this post:

[1] Запорізькі води візьмуть під контроль : http://zp.nashigroshi.org/2013/06/20/zaporizki-vody-vizmut-pid-kontrol/

[2] В запорізькі дороги закопають чверть мільярда : http://zp.nashigroshi.org/2013/08/22/v-zaporizki-dorohy-zakopayut-chvert-milyarda/

[3] Прокурори в 2014 році проговорять 270 тисяч : http://zp.nashigroshi.org/2013/12/13/prokurory-v-2014-rotsi-prohovoryat-270-tysyach/

[4] Прокуратурі хоч і запізно не вдалося довести розіграш тендеру донецьким авторитетом : http://zp.nashigroshi.org/2015/03/25/prokuraturi-hoch-i-zapizno-ne-vdalosya-dovesty-rozihrash-tenderu-donetskym-avtorytetom/

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.