- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

Посадовці розподілили 10 мільйонів на дитячий відпочинок

Опублікував Editor 19.06.2013 @ 11:09 в Новини | No Comments

На організацію дитячого відпочинку та оздоровлення підрозділи Запорізької міської та обласної влади розподілили за результатами тендерів 9,3 млн. грн.

Так, Департамент освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міськради 11 червня уклав угоди на загальну суму 3,47 млн. грн.

ТОВ “Еліна Плюс” отримає за відпочинок 198 дітей 561 тисячу гривень. ПП “Курорти Приазов’я” забезпечить відпочинок 897 дітей за 2,18 млн. грн. ТОВ “Інтер” за відпочинок 300 дітей отримає 729 тисяч.

Також в тендері прийняли участь ТОВ “Обен”, ТОВ “Телець” та Дитячий позаміський заклад оздоровлення та відпочинку “Одіссей”.

Тендер розділили на три лоти. Кожен учасник подавав пропозицію лише по одному з них. Таким чином, в кожному з трьох лотів конкуренція відбувалася лише між двома підприємствами.

КУ “Центр фінансово-статистичного аналізу та матеріально-технічного забезпечення освітніх закладів” Запорізької облради уклав угоди на відпочинок дітей загальною вартістю 5,85 млн. грн.

З них ТОВ “Інтер” дістанеться 3,87 млн. грн за путівки для 357 дітей – вихованців інтернатних закладів обласного підпорядкування, ТОВ “Бердянськ – Тур” – 1,98 млн. грн. – за путівки для 211 дітей- вихованців інтернатних закладів та професійно-технічної освіти обласного підпорядкування.

Участь в тендері взяло також ТОВ “Обен”. Тендер розділили на три лоти. При чому, як свідчить протокол розкриття пропозицій, в лоті №3 (41 путівка на липень 2013 року тривалістю не менше 21 доби для вихованців закладів професійно-технічної освіти обласного підпорядкування) був лише один учасник – ТОВ “Бердянськ – Тур”, яке і визнали переможцем.

Можливо це помилка саме в протоколі, але перевірити інформацію порівнянням з іншими документами неможливо – комунальна установа вирішила їх не оприлюднювати всупереч законодавству.


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2013/06/19/posadovtsi-rozpodilyly-10-miljoniv-na-dytyachyj-vidpochynok/

URLs in this post:

[1] Запорізькі води візьмуть під контроль : http://zp.nashigroshi.org/2013/06/20/zaporizki-vody-vizmut-pid-kontrol/

[2] В запорізькі дороги закопають чверть мільярда : http://zp.nashigroshi.org/2013/08/22/v-zaporizki-dorohy-zakopayut-chvert-milyarda/

[3] За рік лікарських засобів замовили на чверть мільярда : http://zp.nashigroshi.org/2014/01/14/za-rik-likarskyh-zasobiv-zamovyly-na-chvert-milyarda/

[4] Найбільша частка з оздоровчих підрядів області дісталися близькій Пономарьову фірмі : http://zp.nashigroshi.org/2014/08/07/najbilsha-chastka-z-ozdorovchyh-pidryadiv-oblasti-distalysya-blyzkij-ponomarovu-firmi/

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.