- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

Запорізькі води візьмуть під контроль

Опублікував Editor 20.06.2013 @ 07:03 в Новини | 1 Comment

Державна служба геології та надр України за результатом тендеру уклало ряд договорів на дослідження на моніторинг підземних вод на території України, в тому числі і Запорізької області. Перемогу в лотах на проведення робіт в регіоні дістало КП “Південукргеологія”.

Відтак, пошуком питних підземних вод та послідуючим бурінням розвідувально-експлуатаційних свердловин, камеральной обробкою даних та підготовкою гідрогеологічних матеріалів водокористувачам КП “Південукргеологія” займеться за 450 тисяч гривень.

Підприємство також проведе геолого-економічну оцінку перспективних ділянок каменесамоцвітної сировини на території області. Вартісь послуг окремо для запорізького регіону не вказана, оскільки буде спільне дослідження для кількох областей. Як сказано в конкурсній документації, це завдання є продовженням польових робіт на ділянках Новопсковська, Тритузнівська і Балка Великого Табору (геологічне обстеження, випробування); лабораторні роботи та гемологічні дослідження каменесамоцвітної сировини.

За 40 тисяч КП “Південукргеологія” проведе переоцінку прогнозних ресурсів підземних вод на території Запорізької області. Завдання включає в себе створення та поповнення фактографічної та картографічної бази даних з використанням геоінформаційних систем.

За 70 тисяч переможець буде вести АІС ДВК, державного обліку використання підземних вод, моніторингу ресурсів та запасів підземних вод на території Запорізької області.

В 60 тисяч обійдеться моніторинг поширення та розвитку інженерно-геологічних процесів та явищ (ЕГП) в межах території Запорізької області з метою забезпечення УІАС НС та протизсувних заходів.

Ще 60 тисяч дістанеться КП “Південукргеологія” за моніторинг підземних вод на території Запорізької області.


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2013/06/20/zaporizki-vody-vizmut-pid-kontrol/

URLs in this post:

[1] Судова адміністрація вибрала послуги не найдешевшого підприємства, зате державного : http://zp.nashigroshi.org/2013/05/30/sudova-administratsiya-vybrala-posluhy-ne-najdeshevshoho-pidpryjemstva-zate-derzhavnoho/

[2] В запорізькі дороги закопають чверть мільярда : http://zp.nashigroshi.org/2013/08/22/v-zaporizki-dorohy-zakopayut-chvert-milyarda/

[3] В дороги регіону наступного року хочуть закопати 250 мільйонів : http://zp.nashigroshi.org/2013/12/09/v-dorohy-rehionu-nastupnoho-roku-hochut-zakopaty-250-miljoniv/

[4] Прокурори в 2014 році проговорять 270 тисяч : http://zp.nashigroshi.org/2013/12/13/prokurory-v-2014-rotsi-prohovoryat-270-tysyach/

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.