- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

ЗЕРЗ за кредитні кошти буде розвивати бізнес кількох компаній

Опублікував Editor 10.07.2013 @ 13:27 в Новини | No Comments

ПрАТ “Запорізький електровозоремонтний завод”, 100% акцій якого належать Мiнiстерству iнфраструктури України, за результатами тендерів придбав обладнання та комплектуючих до локомотивів на суму 3,45 млн. грн.

Найдорожче замовлення – 1,68 мільйона – отримає ПП “СТК 58” з Харкова. Як повідомляється у “Віснику державних закупівель”, переможець має поставити механічне устаткування для керування рухом, а саме 340 одиниць стержнів з гайками.

Конкуренцію переможцю в тендері склало ще одне харківське ПП “Транстехмет”. Його пропозиція була дорожчою за акцептовану на 7%.

За час свого існування, з грудня 2010 року, ПП “СТК 58” стало переможцем в семи торгах на суму 7,29 мільйонів. Всі закупівлі проведені ПрАТ “ЗЕРЗ”.

Ще 1,6 мільйона отримає ТОВ “НВП “Локомотив” за 100 одиниць хрестовин для керування рухом. Конкуренцію йому, як і в попередніх тендерах [1], склало ТОВ “Електротехнічна компанія “Зеніт” з дорожчою ціною комплектуючих на 2,5%.

Також 172 тисячі ТОВ “НВП “Локомотив” отримає за автоматичні вимикачі та реле для електровозів. Змагався переможець з все тим же ТОВ “Електротехнічна компанія “Зеніт”.

Нагадаємо, що кілька днів тому ПрАТ “ЗЕРЗ” уклало угоду [2] з ПАТ “АБ “Експрес-Банк” на залучення короткострокових кредитних ресурсів у формі кредитного  овердрафту в розмірі 18 мільйонів. Кошти необхідні ПрАТ на поповнення обігових коштів для виконання річного виробничого плану.


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2013/07/10/zerz-za-kredytni-koshty-bude-rozvyvaty-biznes-kilkoh-kompanij/

URLs in this post:

[1] попередніх тендерах: http://www.dostup.zp.ua/elektrovozoremontnyj-zavod-pryhovuje-mizh-kym-rozihruje-miljony-na-zapchastyny/

[2] уклало угоду: http://www.dostup.zp.ua/elektrovozoremontnyj-zavod-vykonuvatyme-richnyj-plan-za-kredytni-koshty/

[3] Таксі для Пеклушенка : http://zp.nashigroshi.org/2013/04/29/taksi-dlya-peklushenka/

[4] Торги від управління здоров’я Запорізької міськради виграв всеукраїнський улюбленець медичної влади : http://zp.nashigroshi.org/2013/06/04/torhy-vid-upravlinnya-zdorovya-zaporizkoji-miskrady-vyhrav-vseukrajinskyj-ulyublenets-medychnoji-vlady/

[5] МНСників одягнуть в нову форму : http://zp.nashigroshi.org/2013/06/19/mnsnykiv-odyahnut-v-novu-formu/

[6] Запоріжжяобленерго закупило лічильники з дистанційним контролем : http://zp.nashigroshi.org/2013/07/09/zaporizhzhyaoblenerho-zakupylo-lichylnyky-z-dystantsijnym-kontrolem/

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.