- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

Одеський коневод поміняє вимикачі під Вільнянськом за 14 мільйонів

Опублікував Editor 06.09.2013 @ 10:26 в Новини | 1 Comment

Дніпровська електроенергетична система ДП “НЕК “Укренерго” (Запоріжжя, Гребельна, 2) за результатами тендеру уклала угоди з ТОВ “Південна енергетична компанія” на реконструкцію ВПР-750 кВ в с. Значкове із заміною повітряних вимикачів та масляних трансформаторів.

Відтак, за 13 мільйонів підрядник замінить повітряні вимикачі та  масляні трансформатори струму (ф.А,В,С) на елегазові приєднання  Л-Дон/2, що включає в себе роботи з демонтажу існуючого вимикача, трансформаторів струму, залізобетонних конструкцій, ошинування комірки; роботи з монтажу нових фундаментів, елегазового вимикача, елегазових трансформаторів струму, монтаж шаф управління приводів,  моніторингу, ошинування, заземлення, прокладання кабелю, улаштування захисного покриття комірки. “ПЕК” також забезпечить необхідні шеф-монтажні та пусконалагоджувальні роботи.

Ще за 939 тисяч “Південна енергетична компанія” замінить повітряний вимикач типу ВНВ-750 приєднання Л-Дн/1 на елегазовий вимикач типу LTB 800Е4 та трансформаторів струму 750кВ типу ТФРМ-750 (три фази) приєднання Л-Дн/1  на елегазові типу ТОГ-750кВ.

За 13 мільйонів з переможцем торгів змагалося також колективне підприємство “Електропівденьзахідмонтаж-6” з дорожчою на шість тисяч пропозицією. В свою чергу, “Електропiвденьзахiдмонтаж” зазначене на сайті [1] переможця торгів як партнер.

За другий підряд загалом змагалося 4 компанії. Одна з них – ПАТ “Важпромелектропроект” пропонувала виконати роботи за 388 тисяч, але з невідомих причин програла.

Одним з власників ТОВ “Південна енергетична компанія” є Юрій Малярчук, який відомий також як керівник “Кінноспортивного клубу “Богнатово” та засновник Федерації кінного спорту Одеської області.


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2013/09/06/odeskyj-konevod-pominyaje-vymykachi-pid-vilnyanskom-za-14-miljoniv/

URLs in this post:

[1] сайті: http://southpower.com.ua/partners

[2] Обленерго, купуючи палива на три мільйони, переплатило по півтори гривні за літр : http://zp.nashigroshi.org/2013/06/06/oblenerho-kupuyuchy-palyva-na-try-miljony-pereplatylo-po-pivtory-hryvni-za-litr/

[3] Київський депутат та облгаз Фірташа постачатимуть скраплений газ Запоріжжю : http://zp.nashigroshi.org/2013/09/10/kyjivskyj-deputat-ta-oblhaz-firtasha-postachatymut-skraplenyj-haz-zaporizhzhyu/

[4] Запорізька прокуратура коштує платникам податків 72 мільйони на рік : http://zp.nashigroshi.org/2013/12/17/zaporizka-prokuratura-koshtuje-platnykam-podatkiv-72-miljony-na-rik/

[5] Річне функціонування держадміністрацій коштує більше ста мільйонів : http://zp.nashigroshi.org/2014/01/16/richne-funktsionuvannya-derzhadministratsij-obijshlosya-v-blyzko-100-miljoniv/

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.