- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

Облрада на чистоту, безпеку та перевезення витратить шість мільйонів

Опублікував Editor 11.03.2014 @ 08:46 в Featured,Новини | No Comments

Запорізька обласна рада 5 березня за результатами тендерів уклала декілька угод на забезпечення зручності власної роботи загальною вартістю 6,19 млн. грн. Про це повідомляться у “Віснику держзакупівель”. Фінансування відбувається з місцевого бюджету.

За 2,49 млн. грн. КП “Універс” замовлено прибирання, утримання та технічне обслуговування приміщень будівлі обласної ради.

Перелік робіт включає технічне обслуговування трубопроводів, каналізаційних, тепловентиляційних та електричних мереж, обслуговування ліфтів; прибирання навколишньої території, щоденне прибирання внутрішніх приміщень до початку робочого часу; прибуття на виклик для усунення неполадок, прибирання протягом дня не пізніше ніж через 10 хвилин.

За 1 млн. грн. Управління державної служби охорони при УМВС України в Запорізькій області буде охороняти адмінбудівлю протягом року.

Держохоронці мають забезпечити пропускний режим, контроль за матеріальними цінностями, пожежною безпекою, забезпечити функціонування сигналізації та негайної реакції на її спрацювання.

Перевезення посадових осіб виконавчого апарату Запорізької обласної ради та депутатів Запорізької обласної ради обійдеться в 2,69 млн. грн., які отримає КП “Автогосподарство”.

За ці кошти передбачено забезпечення автотранспортом з водієм у кількості не менше 14 одиниць, в тому числі автотранспортом представницького класу – не менше 10, економ-класу – не менше 3, та мікроавтобусом не менше 1 одиниці.


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2014/03/11/oblrada-na-chystotu-bezpeku-ta-perevezennya-vytratyt-shist-miljoniv/

URLs in this post:

[1] В Запоріжжі розпочинають велике будівництво: першим каменем стали розіграні тендери : http://zp.nashigroshi.org/2013/06/21/v-zaporizhzhi-rozpochynayut-velyke-budivnytstvo-pershym-kamenem-staly-rozihrani-tendery/

[2] Регіонал з облради отримав підряд на 11 мільйонів : http://zp.nashigroshi.org/2013/08/28/rehional-z-oblrady-otrymav-pidryad-na-11-miljoniv/

[3] В апеляції визнали недійсним договір підряду на будівництво собачого притулку та залишили кілька мільйонів “Прімбуду” : http://zp.nashigroshi.org/2014/02/18/v-apelyatsiji-vyznaly-nedijsnym-dohovir-pidryadu-na-budivnytstvo-sobachoho-prytulku-ta-zalyshyly-kilka-miljoniv-primbudu/

[4] Донька післямайданного губернатора, який не має бізнесу, отримувала держпідряди та працює з регіоналами : http://zp.nashigroshi.org/2014/03/04/donka-pislyamajdannoho-hubernatora-yakyj-ne-maje-biznesu-otrymuvala-derzhpidryady-ta-pratsyuje-z-rehionalamy/

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.