- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

Учасник схеми “ваш син у міліції” чотири роки проведе за решіткою

Опублікував Editor 05.05.2014 @ 08:09 в Новини | No Comments

Чоловік, який телефонував уночі батькам і пропонував “відмазати” сина від покарання за 6 годин заробив 20 тис. грн. Про це свідчить вирок [1] Ленінського районного суду м. Запоріжжя.

Чоловік діяв з партнером: партнер телефонував батькам, а сам він зустрічався з батьками. 12 лютого 2014 року о 3 годині ночі вони зателефонували жінці і повідомили, що її син знаходиться у міліції. Щоб його не було притягнуто до кримінальної відповідальності її запропонували передати гроші працівникам міліції. Вже о 3:15 вона передала чоловіку 2000 грн. та 600 доларів.

О 5 годині ранку вони за цією ж схемою отримали 1000 грн. та 600 доларів від іншої жінки. Після цього партнери телефонували ще два рази першій жінці і один раз другій, з повідомленням що цих грошей замало. Чоловік знов зустрічався з ними і отримав грошей і коштовностей на 6 тис. грн.

О 9 годині, після останньої зустрічі з першою жінкою, його і було затримано, а партнера слідству знайти не вдалось.

Потерпілі претензій до чоловіка не мали, бо він повернув їм кошти. Суд же кваліфікував його дії як підбурювання до давання хабара службовій особі та заволодіння чужим майном шляхом обману і призначив покарання у вигляді 4 років позбавлення волі.


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2014/05/05/uchasnyk-shemy-vash-syn-u-militsiji-chotyry-roky-provede-za-reshitkoyu/

URLs in this post:

[1] вирок: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/38089403

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.