- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

Рідна фірма партнера Шестопалова, зі своєю родичкою, розіграли тендер на рихтування сигналізації донбаських газопроводів

Опублікував Editor 18.06.2014 @ 09:26 в Новини | No Comments

Філія “УМГ “Донбастрансгаз” ПАТ “Укртрансгаз” за результатами двох тендерів 10 червня уклала угоди з ТОВ “Запорізька механізована колона №1” на послуги з ремонту сигналізаційної електроніки. Про це повідомляється у “Віснику державних закупівель”.

За 1,47 млн. грн. фірма має протягом року здійснювати технічне обслуговування охоронної та периметральної сигналізації управління “УМГ “Донбастрансгаз” і низки його проммайданчиків в Донецькій та Луганській областях.

Ще за 1,13 млн. грн. “Запорізька механізована колона №1” здійснюватиме протягом року технічне обслуговування відеоспостереження та контролю доступу цих же об’єктів “УМГ “Донбастрансгаз”.

ТОВ “Запорізька механізована колона №1” заснував Олександр Косяк. В минулому році фірму перереєстрували на її директора – Юрія Половинка. Раніше бізнес-партнером Косяка по ТОВ “Торгівельний дім “Техенергоснаб” був Борис Шестопалов. Наразі “Техенергоснаб” одноосібно володіє Косяк, а фірма зареєстрована в сусідньому будинку з “ЗМК №1” в селі Малишівка, Запорізького району (вул. Молодіжна, будинки 51-б та 51 відповідно).

Олександр Косяк також є власником ТОВ “Металлоінвест”, яке зареєстроване в селі Петрівське, Запорізького району, вул. Зернова, будинок 2. Ця ж адреса є юридичною для ТОВ “СПМК-24”, яке було єдиним конкурентом “ЗМК №1” на обох тендерах. “СПМК-24” зареєстровано на Наталію Талаєву.

В серпні минулого року “Запорізька механізована колона №1” отримала [1] підряд вартістю 80,52 млн грн. на реконструкцію опор ПЛ-330 кВ “Каховська – Джанкой” від ВП “Кримська електроенергетична система” ДП “НЕК “Укренерго”. За відхилення інших пропозицій, єдиним конкурентом “ЗМК №1” було також “СПМК-24”.


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2014/06/18/ridna-firma-partnera-shestopalova-zi-svojeyu-rodychkoyu-rozihraly-tender-na-ryhtuvannya-syhnalizatsiji-donbaskyh-hazoprovodiv/

URLs in this post:

[1] отримала: http://nashigroshi.org/2013/08/19/partner-voroha-anisimova-otrymav-80-miljoniv-na-liniyu-elektroperedach-u-krymu/

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.