- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

На георозвідку в Запорізькій області відписали 800 тисяч

Опублікував Editor 23.06.2014 @ 10:49 в Новини | No Comments

Державна служба геології та надр України за результатами тендеру 17 червня уклала низку угод на геологорозвідувальні роботи, в тому числі і на території Запорізької області. Про це повідомляється у “Віснику державних закупівель”. Всі роботи на території області вестиме Казенне підприємство “Південукргеологія”. Фінансування здійснюватиметься з державного бюджету України.

Відтак, “Південукргеологія” за 330 тис. грн. протягом 2014 року виконуватиме польові роботи на Новопсковській ділянці закам’янілої деревини та Мар’ївській ділянці кольорового кварцу, частина якої розташовується на в Запорізькій області (геологічне обстеження, гірничопрохідницькі роботи, опробування); лабораторні роботи та гемологічні дослідження каменесамоцвітної сировини.

За 50 тис. грн. “Південукргеологія” здійснюватиме переоцінку прогнозних ресурсів підземних вод на території Запорізької області (складання звіту по фактично виконаних роботах та подання на розгляд НТР Держгеонадр України у IV кварталі 2014 року).

Ще 30 тис. грн. коштуватиме інвентаризація та складання кадастру пошуково-розвідувальних і експлуатаційних свердловин на воду по території Запорізької області (складання звіту по фактично виконаних роботах та подання на розгляд НТР Держгеонадр України у IV кварталі 2014 року).

За 150 тис. грн. КП “Південукргеологія” вестиме АІС ДВК, державного обліку використання підземних вод, моніторингу ресурсів та запасів підземних вод на території Запорізької області.

За поповнення та ведення кадастру родовищ та проявів мінеральних вод, моніторинг ресурсів та запасів мінеральних підземних вод на території Запорізької області “Південукргеологія” отримає ще 30 тис. грн. За цим напрямком підприємство має скласти звіт по фактично виконаних роботах та подати його на розгляд НТР Держгеонадр України у IV кварталі 2014 року.

Моніторинг поширення та розвитку інженерно-геологічних процесів та явищ (ЕГП) в межах території Запорізької області з метою забезпечення УІАС НС та протизсувних заходів коштуватиме 150 тис. грн.

Моніторинг підземних вод на території Запорізької області (польові дослідження та проведення спостережень по мережі пунктів) протягом року коштуватиме 100 тис. грн.


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2014/06/23/na-heorozvidku-v-zaporizkij-oblasti-vidpysaly-800-tysyach/

URLs in this post:

[1] Покрівлю “круглого будинку” соцміста відремонтують : http://zp.nashigroshi.org/2013/08/06/pokrivlyu-kruhloho-budynku-sotsmista-vidremontuyut/

[2] Енергетики придбали авто у не пов’язаних фірм, власники яких зареєстровані за однією адресою : http://zp.nashigroshi.org/2013/09/17/enerhetyky-prydbaly-avto-u-ne-povyazanyh-firm-vlasnyky-yakyh-zarejestrovani-za-odnijeyu-adresoyu/

[3] Рідна фірма партнера Іванова допомогла отримати невідомому кримчанину мільйон від АЕС : http://zp.nashigroshi.org/2014/01/08/ridna-firma-partnera-ivanova-dopomohla-otrymaty-nevidomomu-krymchanynu-miljon-vid-aes/

[4] На поховання безхатченків дадуть 131 тисячу : http://zp.nashigroshi.org/2014/01/30/na-pohovannya-bezhatchenkiv-dadut-131-tysyachu/

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.