- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

Управління юстиції заправиться у свити Юри Єнакіївського

Опублікував Editor 16.07.2014 @ 12:49 в Новини | No Comments

Головне управління юстиції у Запорізькій області за результатами тендеру 11 липня уклало угоду з ТОВ “Сервісна компанія “Формула” на постачання автомобільного палива загальною вартістю 253 тис. грн. Про це повідомляється у “Віснику державних закупівель”.

Фірма через АЗС має надати Управлінню 15 тисяч літрів бензину марки А-95 (15,89 грн/літр), одну тисячу літрів дизельного палива (14,99 грн/літр).

Окрім “Формули” свої пропозиції на тендер подали ТОВ “Вог Рітейл” (255 тис. грн.) з групи народного депутата Ігоря Єремеєва, ТОВ “Запоріжнафтопродуктгруп” (254 тис. грн.) та ТОВ ВТФ “Авіас” (251 тис. грн.) з групи “Приват” Ігоря Коломойського. Втім, пропозиції “Вог Рітейл” та “Авіас” відхилили з огляду на невідповідність вимогам документації торгів. Яких саме помилок припустилися фірми у протоколі про відхилення не вказано.

Згідно сайту [1] “Формули”, фірма не має власної мережі АЗС на території Запорізької області та користується 49 партнерськими АЗС, в тому числі WOGнардепа Єремеєва.

Як писали “Наші гроші” [2], “Сервісна компанія “Формула” зареєстрована на віргінський офшор “Вілсон Продактс Інк.”, але донедавна власником була сейшельська компанія “Фортекс Інтер ЛТД.”.

Той самий сейшельський офшор “Фортекс Інтер ЛТД.” також є засновником ТОВ “Ековуденерго” разом кіпрською компанією “Т.І.С. (Тренд інвестмент системс)”, котру пов’язують [3] з Миколою Присяжнюком.

“СК “Формула” і “Ековуденерго” досі мають одну адресу реєстрації – Київ, вул. Козацька, 120/4.

Першозасновником “СК «Формула” у березні 2010 року був киянин Святослав Лавриненко.

У 2009-2010 р.р. Лавриненко був директором ТОВ “Тиса”, що було зареєстроване на дві кіпрські компанії – “Марксвіл Інвестмент Лімітед” і “Ондава Інвестмент Лімітед”. На ці ж компанії свого часу було зареєстроване ТОВ “Восток”, засноване в 1998 р. Ігорем Філіпенко. Нині він відомий як власник торгового центру “Скай Молл” і донедавна був директором ТОВ “Хліб Інвестбуд”. Разом з тим Філіпенко і офшор “Ондава Інвестмент Лімітед” фігурували в ланцюжках засновників групи компаній “Вік”, пов’язаної з народним депутатом від Партії регіонів Юрієм Іванющенком.

Підписантом “Ековуденерго” є Лариса Авраменко, котра замає посаду керівника у ТОВ “Кліринг Ессетс Профіт”, співзасновником якого є ТОВ “Міжрегіональний інвестиційний союз” з групи Юрія Іванющенка.


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2014/07/16/upravlinnya-yustytsiji-zapravytsya-u-svyty-yury-enakijivskoho/

URLs in this post:

[1] сайту: https://scformula.ua/ua

[2] “Наші гроші”: http://nashigroshi.org/2014/06/18/harkivvodokanal-zapravytsya-na-15-miljoniv-u-svyty-yury-enakijivskoho/

[3] пов’язують: http://zp.nashigroshi.org/2014/07/11/kooperatyv-avrora/

[4] Запорізька СБУ придивилася земельну ділянку для свого автопарку : http://zp.nashigroshi.org/2013/05/29/zaporizka-sbu-prydyvylasya-zemelnu-dilyanku-dlya-svoho-avtoparku/

[5] Директорів “анісімовських” перевізників штрафують за порушення трудового законодавства : http://zp.nashigroshi.org/2014/07/17/dyrektoriv-anisimovskyh-pereviznykiv-shtrafuyut-za-porushennya-trudovoho-zakonodavstva/

[6] Рідні фірми підіграли одна одній на торгах від енергетиків : http://zp.nashigroshi.org/2014/08/01/ridni-firmy-pidihraly-odna-odnij-na-torhah-vid-enerhetykiv/

[7] Запоріжсталевський фонд не зміг відсудити третину мільйона, переплачених підряднику за роботи в Центрі екстреної медицини, на якому піарився Буряк : http://zp.nashigroshi.org/2015/11/30/zaporizhstalevskyj-fond-ne-zmih-vidsudyty-tretynu-miljona-pereplachenyh-pidryadnyku-za-roboty-v-tsentri-ekstrenoji-medytsyny-na-yakomu-piaryvsya-buryak/

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.