- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

Телеканал партнерів Близнюка, але скоріше Пшонки, йде в прямий ефір та обіцяє свободу слова

Опублікував Editor 19.07.2014 @ 16:34 в Featured,Новини | 1 Comment

vprostir [1]

Логотип телеканалу

Через рік після старту проекту сьогодні о 19.00 вперше в прямий ефір виходить телеканал “Вільний простір” з двогодинним телемарафоном. На каналі обіцяють [2] щотижневий інноваційний продукт для регіону з абсолютною свободою слова, прямими включеннями з різних областей, участь головних відомих людей краю, обговорення актуальних та провокативних питань.

Ліцензією на мовлення каналу “Вільний простір” в регіональному мультиплексі МХ-5 володіє краматорське ПрАТ „Медіагруп нові проекти”. Акціонерами товариства є ПрАТ „Торговий дом Астрон”, ПАТ „Вестастрой”, ПАТ „Промстроймонтаж” (кожне має по 10%), Михайло Буров (30%), Лілія Єрьоменко (30%) та Андрій Євченко (10%).

Андрій Євченко був головним редактором краматорського видання “Восточный экспресс” та директором “МГНП”, а з червня став [3] головредом “Кременчугского телеграфа”. Інформації про Лілію Єрьоменко у відкритих джерелах знайти не вдалося.

Акціонери-юрособи контролюються краматорським бізнесменом Костянтином Машненковим. За не підтвердженою інформацією, він кум біглого нардепа [4] Артема Пшонки, який обирався по одному з округів Запорізької області.

В свою чергу, Михайло Буров володіє основною часткою (42%) ТОВ “Торговий дім “Укрзолото”, яке раніше було зареєстроване в Краматорську по Соціалістичній, 24. За цією ж адресою розміщується ТОВ “Ювелірний завод золото”. Останнє відносять [5] до сфери впливу мами Артема Пшонки Ольги. Обидві фірми та їх власники пов’язані через низку інших фірм з аналогічними назвами.

Разом з тим, Михайло Буров керує ТОВ “Укрмістобудпроект”, в якого прокуратура намагається [6] забрати 15 тис. га мисливських угідь в Київській області. Ними, зокрема, користувався і “син колишнього Генерального прокурора України та його оточення”.

До квітня 2011 року Михайло Буров був партнером Олени Близнюк, дружини сина Анатолія Близнюка Сергія по фірмі ТОВ “Ікос Інвест”.

Володимир Буров (батько Михайла Бурова) є членом наглядової ради ПАТ “Старокраматорський машинобудівний завод” Сергія Близнюка.

Також Костянтин Машненков від моменту створення і до 2009 р. входив до складу власників ПАТ “Коммунтранс” разом з Олексієм Близнюком, ще одним сином екс-міністра ЖКГ і колишнього губернатора Донеччини Анатолія Близнюка.


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2014/07/19/telekanal-partneriv-blyznyuka-ale-skorishe-pshonky-jde-v-pryamyj-efir-ta-obitsyaje-svobodu-slova/

URLs in this post:

[1] Image: http://zp.nashigroshi.org/wp-content/uploads/2014/07/vprostir.jpg

[2] обіцяють: https://www.youtube.com/watch?v=idurDQAl_kY

[3] став: http://www.telegraf.in.ua/kremenchug/2014/06/12/redaktorskiy-sostav-kremenchugskogo-telegrafa-popolnilsya-professionalom-iz-kramatorska_10037805.html

[4] біглого нардепа: http://zp.nashigroshi.org/2014/06/14/zaporizkyj-nardep-vyyavyvsya-hromadyanynom-rosiji/

[5] відносять: http://pro-test.org.ua/index.php?id=5005&show=news&newsid=96667

[6] намагається: http://www.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_t=rec&id=140966

[7] Департамент Запорізької міськради купує бензин у депутата-регіонала цієї ж ради : http://zp.nashigroshi.org/2013/05/27/departament-zaporizkoji-miskrady-kupuje-benzyn-u-deputata-rehionala-tsijeji-zh-rady/

[8] Запорізький авіазавод відремонтує “Сушки” на більш ніж 40 мільйонів : http://zp.nashigroshi.org/2014/06/18/zaporizkyj-aviazavod-vidremontuje-sushky-na-bilsh-nizh-40-miljoniv/

[9] “Основанію” щось завадило взяти хоч якийсь кредит в Коломойського : http://zp.nashigroshi.org/2014/10/16/osnovaniyu-schos-zavadylo-vzyaty-hoch-yakyjs-kredyt-v-kolomojskoho/

[10] Запорожець оскаржив свою “люстрацію” зі структур Кабміну : http://zp.nashigroshi.org/2014/12/10/zaporozhets-oskarzhyv-svoyu-lyustratsiyu-zi-struktur-kabminu/

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.