- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

Комунальники віддадуть ще мільйон з чвертю на ремонт ліфтів

Опублікував Editor 09.10.2014 @ 09:20 в Новини | No Comments

МКП “Основаніє” м. Запоріжжя за результатами тендеру 30 вересня – 1 жовтня уклало кілька угод на послуги з технічного обслуговування ліфтів в різних районах загальною вартістю 1,23 млн. грн. Про це повідомляється у “Віснику державних закупівель”.

Відтак, за 693 тис. грн. ТОВ “Ремекспрес” ремонтуватиме ліфти лівобережного, жовтневого та центрального територіальних відділень.

Ще 542 тис. грн. дістануться ТОВ “Ліфтовик” за роботи в правобережному територіальному відділенні.

“Ремекспрес” зареєстроване в листопаді минулого року на Ірину Ляшенко. На початку жовтня цього року фірму очолив Юрій Чабаненко.

“Ліфтовик” належить Олександру Пархомчуку, Миколі Ахінько, Лідії Красницькій та Юрію Дідюку. При цьому, спочатку за всіма чотирма лотами акцептували пропозицію “Ремекспресу”, пізніше віддавши перемогу за одним лотом “Ліфтовику”.

Окрім двох вищевказаних фірм, свої дорожчі пропозиції на торги подавали ТОВ “Запоріжліфтсервіс 3”, ТОВ “Спецтех” та ПрАТ “Отіс”. Останню відхилили через неподання довідки податкової інспекції про відсутність заборгованості зі сплати податків і зборів та інформації про посадових осіб, які вчинили корупційні правопорушення.

При цьому, згідно документації торгів, отримана довідка з податкової мала бути не пізніше десятиденного строку відносно дати розкриття пропозицій конкурсних торгів, як і з довідка з обслуговуючого банку про відсутність (наявність) заборгованості за кредитами. В той же час, законодавством передбачена публікація оголошень про закупівлю за 20 робочих днів, що має дати учасникам аналогічний строк на подання пропозиції. Також законодавством заборонено встановлення конкурсною документацією вимог, які обмежують конкуренцію та призводять до дискримінації учасників.

Нагадаємо, в серпні підряди від “Основанія” на обслуговування ліфтів в Хортицькому та Шевченківському мікрорайонах отримали [1] ТОВ “КП-Ліфт” та ТОВ “РТО-Ліфт Запоріжжя” відповідно.


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2014/10/09/komunalnyky-viddadut-sche-miljon-z-chvertyu-na-remont-liftiv/

URLs in this post:

[1] отримали: http://zp.nashigroshi.org/2014/08/08/komunalnyky-znajshly-remontnykiv-liftiv-v-dva-rajony/

[2] На гарні парки і фонтани в Запоріжжі дали майже п’ять мільйонів : http://zp.nashigroshi.org/2015/03/24/na-harni-parky-i-fontany-v-zaporizhzhi-daly-majzhe-pyat-miljoniv/

[3] “Укроборонпром” через суд забирає в банкрутуючого “Радіоприладу” більше 20 мільйонів позики : http://zp.nashigroshi.org/2015/04/09/ukroboronprom-cherez-sud-zabyraje-v-bankrutuyuchoho-radiopryladu-bilshe-20-miljoniv-pozyky/

[4] Вихваляючись захистом держкоштів прокуратура делікатно промовчала про звільнення від криміналу фігуранта справи : http://zp.nashigroshi.org/2015/04/29/vyhvalyayuchys-zahystom-derzhkoshtiv-prokuratura-delikatno-promovchala-pro-zvilnennya-vid-kryminalu-fihuranta-spravy/

[5] Партнерські фірми розіграли 9 мільйонів від ОДА на реконструкцію районної лікарні : http://zp.nashigroshi.org/2015/07/16/partnerski-firmy-rozihraly-9-miljoniv-vid-oda-na-rekonstruktsiyu-rajonnoji-likarni/

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.