- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

Перевізник Грачових повертається працювати в Крим

Опублікував Editor 10.11.2014 @ 11:28 в Новини | No Comments

Компанія “Ін-Тайм” з 4 листопада 2014 року відновила доставку вантажів до Криму. Про це повідомляє “Економічна правда” [1] з посиланням на прес-службу компанії.

“Терміни доставки збільшені до 10 календарних днів. Усі вантажі, що відправляються до Криму, підлягають 100% огляду”, – відзначили в компанії.

Нагадаємо, у вересні “Ін-Тайм” тимчасово припиняла доставку вантажів в/з Криму.

Від “НГ. З”

Володіють “Ін-Таймом” Ольга та Володимир Кириленко, ТОВ “Глобал сім” (80%). Останнє належить Вікторії Грачовій. Директором та співвласником обох фірм свого часу був Сергій Грачов, колишній голова Василівської РДА та колишній заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації.

На позачергових виборах до Верховної Ради він керував передвиборчим штабом Володимира Бандурова. Також близька Грачову фірма “Сім-білдінг” брала участь [2] в утепленні шкіл, лікарень, дитячих садків в Запорізькій області за рахунок отриманих Україною коштів в рамках Кіотського протоколу. Як виявили журналісти, часто роботи були неякісними або ж взагалі їх не завершили. В той же час, поручився за “Сім-білдінг” особисто нардеп Бандуров.

Нині на мажоритарному окрузі Володимира Бандурова проводять перерахунок голосів [3] після оскарження попередніх результатів, за якими переміг Олександр Григорчук, з огляду на порушення.


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2014/11/10/pereviznyk-hrachovyh-povertajetsya-pratsyuvaty-v-krym/

URLs in this post:

[1] “Економічна правда”: http://www.epravda.com.ua/news/2014/11/8/504449/

[2] брала участь: http://zp.nashigroshi.org/2014/10/14/kiotski-hroshi-osvoyuje-firma-holovy-peredvyborchoho-shtabu-bandurova/

[3] перерахунок голосів: http://vibori2014.rbc.ua/rus/v-79-m-okruge-prodolzhaetsya-pereschet-golosov-bandurov-operezhaet-09112014130800

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.