- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

Межейко за “джинсу” заплатить півмільйона з бюджету

Опублікував Editor 16.04.2015 @ 09:08 в Новини | 1 Comment

Запорізька облрада за результатами тендеру 7 квітня уклала угоду з ПП “Рекламно-інформаційне агентство “РДВ” на забезпечення послуг з висвітлення діяльності ради на телебаченні, радіо та в друкованих засобах масової інформації. Вартість угоди становить 499 тис. грн., повідомляється у “Віснику державних закупівель”. Фінансування відбувається коштом місцевого бюджету.

До кінця року фірма має забезпечити виготовлення та розміщення на телебаченні і радіо (проводові/FM-станції)  інформаційних телерадіосюжетів, аналітичних програм, “прямих ефірів” про діяльність ради; матеріалів у друкованих ЗМІ. Координує роботу фірми управління інформаційного забезпечення діяльності ради і відділ взаємодії зі ЗМІ та висвітлення діяльності ради. Завдання затверджуються безпосередньо Віктором Межейко, головою ради.

Передбачено 6 програм по 30 хвилин і 60 сюжетів по 2 хвилини (з одним повтором) на телебаченні, 12 програм по 30 хвилин і 110 сюжетів по 2 хвилини (з одним повтором) на радіо, 17200 кв. см. газетної  площі.

“РІА “РДВ” володіє Ольга Бринза. Керівник фірми – Наталія Берегова. Обоє були в керівництві запорізької радіостанції “Великий луг”. Співзасновник однойменного ТОВ є Яків Бринза, якому в січні цього року присвоїли [1] звання “Заслужений журналіст України”.

“РІА “РДВ” не одноразово і до цього часу отримувало [2] замовлення на аналогічні послуги від облради.

Єдиним конкурентом переможця торгів виступило ТОВ “В-Лев” Людмили і Віталія Воронюк.


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2015/04/16/mezhejko-za-dzhynsu-zaplatyt-pivmiljona-z-byudzhetu/

URLs in this post:

[1] присвоїли: http://akzent.zp.ua/news/zaporozhskij-volonter-nagrazhdena-ordenom-knjagini-olgi

[2] отримувало: http://nashigroshi.org/search/%D0%A0%D0%94%D0%92/

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.