- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

Єремеєв розіграв звичним тандемом ще 12 мільйонів від обленерго під керівництвом Корніленкова

Опублікував Editor 17.06.2015 @ 09:20 в Новини | No Comments

ВАТ “Запоріжжяобленерго” за результатами тендеру 5 червня уклало угоду з ТОВ “Вог рітейл” на поставки автомобільного палива загальною вартістю 11,87 млн. грн. Про це повідомляється  у “Віснику державних закупівель”.

Компанія має поставити через мережу АЗС 331610 літрів бензину марки А-92, 72440 літрів бензину марки А-95 і 137600 літрів дизельного пального. Середня вартість літру пального становить майже 22 гривні, проте ціна за літр кожного виду палива у “ВДЗ” не оприлюднена.

ТОВ “Вог Рітейл” входить у паливну групу “Континіум” народного депутата Ігоря Єремеєва. Офіційно компанія належить нідерландському “Вест Оіл Груп Холдінг Б.В.” і ТОВ “Дукат”, підконтрольне тому ж “Вест Оіл Груп Холдінг Б.В.”.

Єдиним конкурентом на тендері виступило зареєстроване наприкінці минулого року ТОВ “Мотто центр”. Власниками фірми значаться Дмитро Асєєв і Яна Хорошилова. Директор – Сергій Хоменко. Фірмі належить декілька АЗС в Києві бід брендом Motto. Згідно джерел [1] на ринку ПММ цю мережу запускає група “Континіум” в low cost сегменті (на відміну від основного бренду WOG).

Нагадаємо, в квітні на зборах акціонерів [2] “Запоріжжяобленерго” керівником підприємства обрали Віталія Цадо, який раніше очолював “Луганське енергетичне об’єднання” Костянтина Григоришина. Проте Цадо зайняти робоче місце завадили [3] особи спортивної зовнішності, які перекрили доступ до головного офісу обленерго по вул. Сталеварів. Як повідомляє “Вся власть” [4], нині в Запоріжжі діє два офіси обленерго, під керівництвом Віталія Цадо і Ігоря Корніленкова, якого призначили в. о. гендиректора обленерго перед обранням на зборах Цадо. Окрім цього, на противагу раніше діючому сайту [5] обленерго,  запустився новий сайт [6] підприємства, підконтрольний саме Цадо. Згідно держреєстру, станом на сьогодні керівником обленерго значиться Корніленков, а Цадо підписантом.

Вищевказаний тендер проводить саме офіс під керівництвом Корніленкова.

Два місяці тому  “Запоріжжяобленерго” за результатами торгів між цим ж учасниками замовило [7] палива “Вог Рітейл”  на 19 мільйонів по 34,8-36 грн/літр. Пізніше двома допугодами (остання від 29 травня) вартість закупівлі зменшили до 17 млн. грн. Проте і за цієї суми середня вартість пального становить більше 30 грн/літр, що в півтора рази вище за ринкові ціни.


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2015/06/17/eremejev-rozihrav-zvychnym-tandemom-sche-12-miljoniv-vid-oblenerho-pid-kerivnytstvom-kornilenkova/

URLs in this post:

[1] джерел: http://www.nefterynok.info/news.phtml?news_id=12140

[2] зборах акціонерів: http://zp.nashigroshi.org/2015/06/12/sud-vidmovyvsya-vyznaty-zbory-aktsioneriv-zaporizhzhyaoblenerho-nedijsnymy/

[3] завадили: http://silaslova.zp.ua/region/11235-na-zaporozheoblenergo-perekryty-vhody-na-territorii-lyudi-sportivnoy-naruzhnosti.html

[4] “Вся власть”: http://www.vv.com.ua/news/91944

[5] сайту: http://www.zoe.com.ua/about/managers/

[6] сайт: http://www.zoe.in.ua/

[7] замовило: http://zp.nashigroshi.org/2015/04/27/oblenerho-zakupylo-palnoho-u-eremejeva-na-19-miljoniv/

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.