- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

Антимонопольники похвалилися штрафом для розпильщиків, один з яких вже пару місяців як банкрут

Опублікував Editor 02.07.2015 @ 08:31 в Новини | No Comments

Адмінколегія Запорізького обласного  територіального відділення Антимонопольного комітету України оштрафувала ТОВ „Визит Альянс” і ТОВ „Візіт-Гарант” загалом на 100 тисяч гривень за антиконкурентні узгоджені дії у вигляді спотворення результатів торгів, повідомляє [1] прес-служба відомства.

Як встановила перевірка, обидві фірми погодили свої конкурсні пропозиції під час участі у процедурі закупівлі путівок для оздоровлення та відпочинку дітей, проведеної  “Запорізькою спеціалізованою загальноосвітньою школою-інтернатом спортивного профілю” ще в червні 2014 року.

Зокрема у складі конкурсних пропозицій були надані схожі за оформленням документи, зразки яких замовником не надавалися; довідки від державних установ видані однаковою датою та послідуючими номерами на запити учасників, які оформлені однією датою; нотаріальне посвідчення документів у одного і того ж нотаріуса однією датою та послідуючими номерами; кошториси-калькуляції витрат учасників торгів схожі за зовнішнім оформленням та містять в собі спільні об’єднуючі властивості.

Як повідомляли [2] “Наші гроші. Запоріжжя”, КЗ “Запорізька спеціалізована загальноосвітня школа-інтернат спортивного профілю” Запорізької облради замовила ТОВ “Візіт-Гарант” 67 путівок у дитячий оздоровчий табір “Морська хвиля” (Миколаївська обл., село Рибаківка)  на 290 тис. грн. в червні 2014 року. “Візіт-Гарант” належить Миколі Білодіду.

В свою чергу, єдиним конкурентом на торгах було ТОВ “Визит Альянс”.

“Визит Альянс” вказало у протоколі розкриття пропозицій таку ж миколаївську адресу офісу і контактні телефони, як і “Візіт-Гарант”. Відомо, що раніше керівником обох фірм був Олександр Авраменко, який сьогодні залишається співвласником і керівником тільки у ТОВ “Визит Альянс”.

В той же час, “Визит Альянс” ухвалою Миколаївського госпсуду 25 березня 2015 року визнано банкрутом [3].


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2015/07/02/antymonopolnyky-pohvalylysya-shtrafom-dlya-rozpylschykiv-odyn-z-yakyh-vzhe-paru-misyatsiv-yak-bankrut/

URLs in this post:

[1] повідомляє: http://www.amc.gov.ua/amku/control/zap/uk/publish/article/83366

[2] повідомляли: http://zp.nashigroshi.org/2014/06/28/blyzki-firmy-rozpylyaly-tretynu-miljona-na-dytyachi-putivky/

[3] банкрутом: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/43962849

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.