- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

Обласна лікарня закупила слухові апарати у фірми, яка два роки тому планувала розіграти тендер

Опублікував Editor 21.09.2015 @ 08:00 в Новини | No Comments

КУ “Запорізька обласна клінічна лікарня” за результатами тендеру 14 вересня уклала угоду з ТОВ “Центр слуху” на поставку 374 штук слухових апаратів загальною вартістю 900 тис. грн. Про це повідомляється у “Віснику державних закупівель”.

Замовлено 153 штук апаратів для слабих та середніх втрат слуху, 127 для компенсації середніх та великих  втрат слуху і 94 для компенсації  великих і глибоких втрат  слуху. В той же час найменування чи моделі не вказуються.

“Центр слуху” зареєстроване в Києві і належить мешканцю Донецька Олександру Рябцеву. Єдиним конкурентом виступила ФОП Ковальова Олена Анатолівна, контактний номер телефону якої (2892891, 962692) також використовується місцевою мережею магазинів “Медтехніка” [1].

При цьому на тендер подавалося ТОВ “Кінд Інтерслух” з ціною пропозиції 784 тис. грн., проте її відхилили через неподання деяких документів, невідповідностей в них.

В 2013 році “Запорізька обласна клінічна лікарня” вже замовляла [2] “Центру слуху” 102 слухових апаратів на 64 тис. грн. Тоді на тендер подавалася також ФОП Чернова Елона Олександрівна. Проте її пропозицію вартістю 68 тис. грн., за наявністю інших учасників, відхилили через неподання нотаріально  завіреної  копії довідки про взяття на облік  платника податків. При цьому Елона Чернова була зареєстрована в Донецьку за однією адресою з власником ТОВ “Центр слуху” – Олександром Рябцевим. А номер телефону Чернової  значився контактним в дніпропетровському філіалі “Центру слуху”.

Окрім цих двох тендерів  ТОВ “Центр слуху” не отримувало інших замовлень за результатами тендерів в Запорізькій області.

Окрім цього, “Запорізька обласна клінічна лікарня” 7 вересня замовила 115 штук слухових апаратів загальною вартістю 249 тис. грн. вінницькому ТОВ “Інтерфейс +”. Конкурентами фірми з дорожчими пропозиціями стали вже згадані Елона Чернова і Олена Ковальова.


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2015/09/21/oblasna-likarnya-zakupyla-sluhovi-aparaty-u-firmy-yaka-dva-roky-tomu-planuvala-rozihraty-tender/

URLs in this post:

[1] “Медтехніка”: https://mmt.zp.ua/kompaniya/

[2] вже замовляла: http://zp.nashigroshi.org/2013/12/16/z-medychnoho-tenderu-vykynuly-zajvu-rodychku/

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.