- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

На торги від медиків подались учасники з однаковими контактами

Опублікував Editor 27.10.2015 @ 08:21 в Новини | No Comments

КУ “Запорізька станція екстреної (швидкої) медичної допомоги” за результатами тендеру 19 жовтня уклало угоду з ФОП Осіпов Дмитро Станіславович на техобслуговування і ремонт транспортних засобів загальною вартістю 300 тис. грн. Про це повідомляється у “Віснику державних закупівель”.

Окрім цього, 19 жовтня техобслуговування і ремонт транспортних засобів на 300 тис. грн КУ “Територіальне медичне об’єднання “Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” замовило ФОП Халецький Андрій Дмитрович.

В обох випадках перелік робіт невідомий, оскільки технічне завдання у “ВДЗ” всупереч законодавству не оприлюднене.

Також в обох тендерах був ідентичний склад учасників: Дмитро Осіпов, Андрій Халецький і ТОВ “Інтерлюксторг”. При цьому, Халецький і фірма вказали в пропозиціях ідентичні номери телефонів (68-09-69). До того ж, в держреєстрі для “Інтерлюксторгу” вказано електронну пошту lena_kadushkina@mail.ru [1], яка належить Олені Кадушкіній. Вона в соціальних мереж вказує власний номер мобільного 099-640-38-52, який також використовує Андрій Халецький.

“Інтерлюксторг” належить Антону Сивашу.

Окрім цього, 1 жовтня “Територіальне медичне об’єднання “Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” замовило Андрію Халецькому автомобільних шин на 208 тис. грн. На цьому тендері конкуренцію Халецькому склали ФОП Кравченко Сергій Петрович і ТОВ “Запорізька трейдингова компанія”, яке раніше розігрувало [2] торги на поставки пального, що розслідує Антимонопольний комітет.

До цього часу Андрій Халецький і Дмитро Осіпов жодного разу не отримували підрядів за результатами держтендерів.

osipov [3]


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2015/10/27/na-torhy-vid-medykiv-podalys-uchasnyky-z-odnakovymy-kontaktamy/

URLs in this post:

[1] lena_kadushkina@mail.ru: mailto:lena_kadushkina@mail.ru

[2] розігрувало: http://zp.nashigroshi.org/2015/09/09/v-meriji-kupyly-palnoho-na-pivmiljona-u-rozpylschykiv-deshevshu-propozytsiyu-serovskoho-vidkynuly/

[3] Image: http://zp.nashigroshi.org/wp-content/uploads/2015/10/osipov.jpg

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.