- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

Обленерго вдвічі дорожче від ринку купило мастил в Пономарьова на півтора мільйона

Опублікував Editor 19.01.2016 @ 12:11 в Новини | 1 Comment

ВАТ “Запоріжжяобленерго” за результатами тендеру 14 січня уклало угоду з ТОВ “Торговий дім Агрінол” на поставку мастил загальною вартістю 1,44 млн. грн. Про це повідомляється у “Віснику державних закупівель”.

Замовлено 40 тон  трансформаторного масла ВГ по 48,6 тис. грн./тону з доставкою. В той же час, на ринку це мастило пропонують [1] такими об’ємами по 24,5 тис. грн./тону без доставки. Вартість доставки бензовозами становить 15 грн./км. При цьому, в Запоріжжі наявний [2] дистрибуційний підрозділ “Агрінолу” на відстані 23 км від маслогосподарства обленерго по вул. Шушенській, 38-а.

Співвласниками ТОВ “Торговий дім Агрінол” є племінники народного депутата Олександра Пономарьова – Юрій та Руслан Пономарьови, Микола Пономарьов. Нардеп свого часу значився серед засновників “ТД Агрінол” безпосередньо.

Єдиним конкурентом на тендері виступило ТОВ “Віпом” Лариси Виноградчої та Валентини Помінчук. Директор – Василь Помінчук.

“Віпом” і раніше розігрувало торги з близькими Олександру Пономарьову фірмами. Окрім “Агрінолу” [3], зокрема, і з “Азов Хаус” в  торгах [4] від “Бердянськводоканалу”.


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2016/01/19/oblenerho-vdvichi-dorozhche-vid-rynku-kupylo-mastyl-v-ponomarova-na-pivtora-miljona/

URLs in this post:

[1] пропонують: http://mega-groupp.com.ua/prais-masla.html

[2] наявний: http://agrinol.ua/ru/regional-dealers.php

[3] “Агрінолу”: http://zp.nashigroshi.org/2015/06/23/enerhetyky-ahmetova-skupylysya-v-blyzkomu-ponomarovu-ahrinolu-dorohymy-mastylamy-na-bilshe-nizh-try-miljony/

[4] торгах: http://zp.nashigroshi.org/2014/12/30/ridna-ponomarovu-firma-v-ostannij-moment-chomus-ne-otrymala-zamovlennya-vid-berdyanskoji-meriji/

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.