- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

Казначейство звично замовило охорону поплічникам ДАІ

Опублікував Editor 08.02.2016 @ 08:50 в Новини | No Comments

Головне управління Державної казначейської служби України у Запорізькій області за результатами тендеру 1 лютого уклало угоду з ПП “Спеціальний підрозділ “Радар” на послуги охорони вартістю 238 тис. грн. Про це повідомляється у “Віснику державних закупівель”.

Фірма має забезпечити цілодобове чергування двох охоронців в приміщення Управління по пр. Леніна, 168 і оперативний виклик поліції за потреби до кінця року.

Тендер проведено за процедурою запиту цінових пропозицій, що передбачає запрошення замовником ним же обраних постачальників послуг, але й інші фірми також можуть подаватися на торги.

Конкуренцію “Радару” склало ПП “Дельта-III” і ТОВ “Охоронно-юридичне агенство “Секьюрити Центр “АС” з ідентичною вартістю пропозицій в 239525 гривень (без ПДВ і з ПДВ відповідно).

ПП “Спеціальний підрозділ “Радар”  незмінно отримує підряди на охорону держказначейства з 2011 року. Його власником є Олексій Гранченко. Керує фірмою його батько – Віктор Гранченко, колишній працівник ДАІ, а зараз вже на пенсії.

“Автодружина “Радар” відома [1] тим, що допомагала  працівникам ДАІ в патрулюванні [2]. І хоча дружинники можуть працювати виключно разом з ДАІ та не мають права самостійно зупиняти транспортні засоби, на  форумах була низка повідомлень про незаконні зупинки представниками “Радару” водіїв. Громадськість припускала, що насправді подібні громадські формування є частиною корупційної схеми: дружними можуть виступати свідками та їх важче покарати за хабар, оскільки дружинники не є посадовими особами.


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2016/02/08/kaznachejstvo-zvychno-zamovylo-ohoronu-poplichnykam-dai/

URLs in this post:

[1] відома: http://zp.nashigroshi.org/2014/07/08/poplichnyky-daishnykiv-ohoronyayut-derzhkaznachejstvo/

[2] патрулюванні: http://mria.zp.ua/arkhiv-novostey/boytsy-nevedomogo-fronta.html

[3] Ендокринологічний диспансер не знайшов альтернативного постачальника ліків : http://zp.nashigroshi.org/2013/06/26/endokrynolohichnyj-dyspanser-ne-znajshov-alternatyvnoho-postachalnyka-likiv/

[4] ЗЕРЗ віддав 645 тисяч, провівши торги між пов’язаними компаніями : http://zp.nashigroshi.org/2013/07/15/zerz-viddav-645-tysyach-provivshy-torhy-mizh-povyazanymy-kompaniyamy/

[5] Доки прокуратура розслідує зловживання фірми на одному тендері, вона продовжує куралесити на іншому : http://zp.nashigroshi.org/2013/08/21/doky-prokuratura-rozsliduje-zlovzhyvannya-firmy-na-odnomu-tenderi-vona-prodovzhuje-kuralesyty-na-inshomu/

[6] Лікарі закупили наркозу з різницею між пропозиціями злісних конкурентів аж 8 гривень на 800 тисяч : http://zp.nashigroshi.org/2013/09/03/likari-zakupyly-narkozu-z-riznytseyu-mizh-propozytsiyamy-zlisnyh-konkurentiv-azh-8-hryven-na-800-tysyach/

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.