- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

На ритуал і перевезення трупів комунальникам заплатять понад 2 мільйони

Опублікував Editor 07.04.2016 @ 08:21 в Новини | No Comments

Департамент житлово-комунального господарства Запорізької міськради 5 квітня уклав угоду з СКП “Запорізька ритуальна служба на послуги з перевезення експертних трупів на суму 1,86 млн. грн. Про це повідомляється у “Віснику державних закупівель”.

До кінця року заплановано перевезення 2396 трупів, тобто 777 грн/од. В грудні минулого року цю послугу замовляли комунальникам по 650 грн/од.

Йдеться про померлих осіб, щодо яких має бути проведена судово-медична експертиза, зокрема з ознаками насильницької смерті. Трупи перевозитимуться з місця їх знаходження до бюро судмедекспертизи.

Також 5 квітня Департамент ЖКГ замов “Запорізькій ритуальній службі” поховання померлих безрідних та невідомих громадян на 257 тис. грн. для 257 осіб і поховання п’яти померлих почесних громадян міста на 69 тис. грн. Остання послуга передбачає обов’язкове придбання вінка похоронного з траурною стрічкою від імені міської ради та її виконавчого комітету.


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2016/04/07/na-rytual-i-perevezennya-trupiv-komunalnykam-zaplatyat-ponad-2-miljony/

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.