- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

Обленерго між фірмами з орбіти акціонерів розіграло півтора мільйони на програмний комплекс

Опублікував Editor 19.04.2016 @ 11:25 в Новини | No Comments

ВАТ “Запоріжжяобленерго” за результатами тендеру 7 квітня уклало угоду з ТОВ “Компанія Трейд-Актив” на впровадження білінгової аналітично-розрахункової системи вартістю 1,6 млн. грн. Про це повідомляється у “Віснику державних закупівель”.

Зокрема, фірма має налаштувати серверне обладнання, доопрацювати та налаштувати білінговий програмний комплекс, забезпечити його технічну підтримку і провести конвертацію даних з існуючих програмних комплексів.

До складу комплексу входить модуль по роботі з юридичними особами; модуль по роботі з побутовими споживачами; модуль по консолідації даних і звітів на рівні РЕМ; модуль по прив’язці абонентів до електричних адрес (пофідерний аналіз); модуль по консолідації даних та оформлення звітів на рівні області; Call-центр  для роботи з побутовими споживачами; особисті кабінети (сайти) для юридичних та побутових споживачів.

В грудні “Запоріжжяобленерго” акцептувало пропозицію “Трейд-Актив” на поставку ліцензійного програмного забезпечення вартістю 6,4 млн. грн., але тендер було відмінено через скорочення видатків на закупівлю.

Засновником ТОВ “Компанія Трейд-Актив” є Даниіл Платонов, директором Ольга Балун. Платонов також був керівником [1]  ТОВ “Енергомережа-Генерація”, яке і виступило єдиним конкурентом на тендері.

Єдиним засновником ТОВ “Енергомережа-Генерація” є  ПрАТ “Холдингова компанія “Енергомережа”, стосовно якого Національне антикорупційне бюро  проводить [2] розслідування крадіжки 346 млн грн. із коштів “Запоріжжяобленерго” через оборудку з  відступленням права вимоги по боргам за електроенергію.

Головою правління “Енергомережі” є Дмитро Крючков, якого учасники ринку неофіційно пов’язують з віце-президентом УЄФА Григорієм Суркісом, представники якого  входили [3]  до керівних органів “Енергомережі”.

В свою чергу, міноритарними акціонерами [4] “Запоріжжяобленерго” є групи Констянтина Григоришина та братів Суркісів.


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2016/04/19/oblenerho-mizh-firmamy-z-orbity-aktsioneriv-rozihralo-pivtora-miljony-na-prohramnyj-kompleks/

URLs in this post:

[1] був керівником: https://youcontrol.com.ua/catalog/company_details/37422755

[2] проводить: http://nashigroshi.org/2016/01/15/sud-dozvolyv-slidchym-vyjimku-u-fondi-derzhmajna-dokumentiv-pro-aferu-na-zaporizhzhioblenerho/

[3] входили: http://nashigroshi.org/2014/12/01/litsenzovana-dopomoha-okupantam/

[4] акціонерами: http://zp.nashigroshi.org/2015/06/12/sud-vidmovyvsya-vyznaty-zbory-aktsioneriv-zaporizhzhyaoblenerho-nedijsnymy/

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.