- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

Дружині колишнього “регіонала” Шаніна дають мільйон на оздоровлення дітей

Опублікував Editor 23.05.2016 @ 09:20 в Новини | No Comments

КЗ “Запорізький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей” за результатами тендеру 12 травня уклав угоду з ТОВ “Еліна плюс” на послуги дитячого оздоровлення вартістю 1 млн. грн. Про це повідомляється у “Віснику державних закупівель”.

Передбачено оздоровлення протягом червня-серпня 215 дітей в закладі “Северянін”. Ціна за одне койко-місце становить 223 гривні. Дорожчу ціну пропонувало лише ТОВ “Обен”  (табір “Гвоздика) – 225 гривні. Ще троє учасників пропонували значно нижчу ціну: ТОВ “Меотіда ЛТД” – 190 гривні, ТОВ “Дитячий оздоровчий табір “Морський” – 199 гривні, ТОВ “Хартрон-Віоліс” (табір “Мрія”) – 189 гривні. Проте, дешевші пропозиції програли через незадовільну якість послуг, оскільки окрім ціни також оцінювали віддаленість від узбережжя, кадрове забезпечення та матеріально-технічну базу, побутові умови, харчування та організацію дозвілля.

Власником ТОВ “Еліна плюс” є Клариса Шаніна – дружина  колишнього депутата [1] Запорізької обласної ради від Партії регіонів Геннадія Шаніна. На місцевих виборах 2015 року він безуспішно балотувався до облради та Мелітопольської міськради від “БПП-Солідарність”. Нині Шанін член виконавчого [2] комітету Мелітопольської міськради.


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2016/05/23/druzhyni-kolyshnoho-rehionala-shanina-dayut-miljon-na-ozdorovlennya-ditej/

URLs in this post:

[1] депутата: http://www.rada.zp.ua/content/shanin-gennadiy-ivanovych

[2] член виконавчого: http://www.gorod-m.zp.ua/melitopol/glavnyj_prospekt_goroda_obzavelsya_eshe_odnim_svetoforom/

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.