- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

“Ляшківець” з облради розіграв тендери від інтернату облради на півмільйона

Опублікував Editor 29.06.2016 @ 15:13 в Новини | No Comments

КУ “Веселівський психоневрологічний інтернат” Запорізької облради за результатами тендеру уклав декілька угод з ТОВ “Продрезерв-Україна” на поставу продуктів загальною вартістю 509 тис. грн. Про це повідомляється у “Віснику державних закупівель”.

Замовлено різні види сирів, кефір, сметану, ряжанку, йогурт, кілька видів замороженої риби.

В трьох тендерах конкурентом переможця було лише зареєстроване три місяці тому ТОВ “Велес промгруп” Альберта Сівкова. Директором фірми значиться Денис Бірон, який товаришує в мережі “Facebook” з Денисом Коротенком – одноосібним власником “Продрезерв-Україна”.

При цьому Альберт Сівков разом з Романом Лимарем і Олександром Коротенком (вочевидь батьком Дениса Коротенка) ще до війни були засновниками обласної громадської організації учасників бойових дій “Полум’я”.

Денис Коротенко в 2015 році став депутатом [1] Запорізької обласної ради від Радикальної партії Олега Ляшка. Під час виборчої кампанії він був закріплений за округом [2] №18, куди входить село Урицьке і в якому розташовується Веселівський психоневрологічний інтернат. Коротенко також вже після виборів інколи роздає [3] продуктові набори в селах свого округу під виглядом соціальної допомоги.

Окрім цього, постійна комісія з питань економічного розвитку, інвестицій, регуляторної політики та підприємництва, в якій Коротенко заступник голови, 22 червня рекомендувала його до складу обласної комісії для здійснення закупівель товарів та послуг за рамковими угодами.

Денис Коротенко входить [4] до бізнес-союзу “Порада” під керівництвом Олени Єрьоменко та Ірини Лех, яка очолювала обласну організацію Радикальної партії Ляшка.

До цього часу фірма Коротенка “Продрезерв-Україна” жодного разу не отримувала перемогу в тендерах.

biron [5]


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2016/06/29/lyashkivets-z-oblrady-rozihrav-tender-vid-internatu-oblrady-na-pivmiljona/

URLs in this post:

[1] депутатом: http://www.rada.zp.ua/content/korotenko-denys-oleksandrovych

[2] округом: http://www.cvk.gov.ua/pls/vm2015/PVM115?PT001F01=100&PT00_T001F01=100&pid112=1&pid100=23&rej=0

[3] роздає: http://vmestezp.org/novosti/zaporozhe/7127-v-zaporozhskoy-oblasti-startovala-programma-socialnaya-pomosch-ot-deputata-zaporozhskogo-oblastnogo-soveta-korotenko-denisa-aleksandrovicha-dlya-naseleniya.html

[4] входить: http://porada.zp.ua/index.php?view=clients-bs

[5] Image: http://zp.nashigroshi.org/wp-content/uploads/2016/06/biron.png

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.