- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

У Бриля вже відали понад 3 мільйони на ремонт доріг фірмі з криміналом за розкрадання, і докинуть ще 1,3 мільйони

Опублікував Editor 25.10.2016 @ 17:30 в Новини | No Comments

Управління капітального будівництва Запорізької обласної державної адміністрації 19 жовтня замовило ТОВ “Борис груп” капітальний ремонт дороги по вул. Учнівська (в межах від вул. Грибоєдова до вул. Братська) в Запоріжжі вартістю 1,34 млн. грн. Звіт про укладання угоди опубліковано у системі електронних закупівель “Прозоро” [1].

Роботи мають виконати на 2684 кв. м. покриття, з вартістю ремонту 500 гривень кожен.

В той же час, згідно порталу використання публічних коштів “E-data”, з квітня фірма отримала на рахунки за ремонт доріг в Запорізькій області 4,69 млн. грн., з яких 3,31 млн. грн – від Управління капітального будівництва Запорізької Запорізької ОДА після призначення наприкінці квітня головою облдержадміністрації Костянтина Бриля.

Власником фірми “Борис груп” є Бабкен Мелкумян. В 2013 році “Борис Груп” отримало держпідряд вартістю 1,03 млн. грн. на поточний ремонт дорожнього покриття вулиць міста Світловодськ. Для перемоги в тендері тодішній директор Борис Мелкумян підробив документи стосовно кількості працівників, наявної техніки, виконання аналогічних робіт тощо. Згідно затвердженої угоди про визнання винуватості, Мелкумяну призначили [2] штраф і заборонили протягом року займати керівні посади. Після цього директором фірми оформили Миколу Дрюченка.

У поточному році кропивницькою поліцією розслідується [3] справа про підробку документів при ремонті доріг в одному з сіл Кіровоградської області. Так, представники фірми “Борис груп” виконали робіт фактично на 355 тис. грн, хоча подали документи на 600 тис. грн., які отримали на рахунки.


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2016/10/25/u-brylya-vzhe-vidaly-ponad-3-miljony-na-remont-dorih-firmi-z-kryminalom-za-rozkradannya-i-dokynut-sche-13-miljony/

URLs in this post:

[1] “Прозоро”: http://zakupki.prom.ua/gosudarstvennye-zakupki/tender-kapitalniy_remont_dorogi_privatnogo_sektoru_m._zaporizhzhya_po_vul._uchnivska_v_mezhah_vid_vul._griboedova_do_vul._bratska_leninskiy_rayon-698440

[2] призначили: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/36669274

[3] розслідується: http://reyestr.court.gov.ua/Review/61469546

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.