- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

Підрядники і “фейсбучні” фанати “Запоріжсталі” встановлять телекоммережу для швидкої за 7 мільйонів

Опублікував Editor 14.11.2016 @ 10:25 в Новини | No Comments

КУ “Комунальна установа “Територіальне медичне об’єднання “Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” за результатами тендеру 27 жовтня уклала угоду з ТОВ “Системний інноваційний сервіс – Запоріжжя” на будівництво оперативно-диспетчерської служби центру вартістю 7,3 млн. грн. Про це повідомляється у системі електронних закупівель “Прозоро” [1].

Фірма має впровадити телекомунікаційну систему та спеціалізований програмно-апаратний комплекс оперативно-диспетчерської служби з цифровою автоматичною телефонною станцією, тощо. Система має автоматично обмінюватися із зовнішніми інформаційними системами (“Медичні кадри”, “Медична статистика”, “Бухгалтерський облік” та інші), а також з автоматизованими системами інших екстрених служб.

Перелік робіт також включає обладнання медичних автомобілів GPS-трекерами з підключенням до загальної системи.  Окрім створення автоматизованих робочих місць для прийому дзвінків в будівлі по вул. Артема, 54, роботи передбачають монтаж обладнання в Мелітополі, Бердянську, в комунікаційних центрах “Укртелекому”.

Єдиним конкурентом переможця на торгах виступила харківська фірма “Єврозв’язок” з кінцевою пропозицією вартістю 7,88 млн. грн. При цьому “Єврозв’язок” понизило під час аукціону свою пропозицію лише раз на 10 тис. грн., а “СІС-Запоріжжя” взагалі не знижувалося.

“СІС-Запоріжжя” планує залучити у субпідрядники київську фірму “Смарттек” та харківську “Ескейп”, яка і розробила систему організації, керування та контролю швидкої медичної допомоги для міст.

“Системний інноваційний сервіс – Запоріжжя” належить київському ТОВ “Системний інноваційний сервіс”. Останнє зареєстроване на кіпрську компанію “S.I.S.L System innovational service LTD”, яка згідно даних кіпрського реєстру записана на “M&S Energica LTD” з Маршалових островів.

Обидві “Системних інноваційних сервіси” зареєстровано в жовтні 2015 року.

На сторінці [2]Системного інноваційного сервісу” у мережі “Facebook” майже всі публікації стосуються реконструкції доменної печі Запоріжсталі: репости інформації з офіційної сторінки “Запоріжсталі” та її гендиректора Ростислава Шурми. “СІС” створювало [3] інформаційну модель проекту реконструкції печі.

Також досить часто інформацію зі сторінки Ростислава Шурми та “Запоріжсталі” перепубліковує на своїй власній сторінці директор “СІС” донеччанка Олександра Журавльова [4]. При цьому, це стосується навіть оголошення вакансій дизайнера для “Запоріжсталі”. Сама ж Журавльова раніше працювала фотографом.

В свою чергу, в директора “СІС-Запоріжжя” Тетяни Головчук [5] серед 150 друзів у мережі “Facebook” є Ростислав Шурма, ще щонайменше восьмеро працюють на “Запоріжсталі” та інших структурах материнської структури “Метівест”.

На час реєстрації ТОВ “СІС-Запоріжжя” у 2015 році її директором і співвласником був Сергій Дичко з Алчевська. Він же володіє будівельної фірмою “Структум”, яка виконує реконструкцію [6] виробничих будівель [7] “Запоріжсталі”. Саме Дичко нині підшукує [8]  працівників в “Системний інноваційний сервіс” і представляє [9]  інколи фірму на торгах.

Нагадаємо, саме фонд “Запоріжсталі” фінансував [10]  реконструкцію будівлі по вул. Артема, 54 для потреб вказаного центру швидкої допомоги. Завершення робіт у Центрі було одним з гасел [11] виборчої кампанії нинішнього мера Володимира Буряка.

Також протягом останніх двох місяців “Системний інноваційний сервіс – Запоріжжя” отримало без конкурсу майже два десятки підрядів на поточні ремонти житлових будинків загальною вартістю 1,3 млн. грн. від новоствореного КП “Наше місто”.

sis-zapstal [12]

Фейсбук-сторінки “Системного інноваційного сервісу” та його директора Олександри Журавльової


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2016/11/14/pidryadnyky-i-fejsbuchni-fanaty-zaporizhstali-vstanovlyat-telekommerezhu-dlya-medykiv-za-7-miljoniv/

URLs in this post:

[1] “Прозоро”: https://www.dzo.com.ua/tenders/315962

[2] сторінці: https://www.facebook.com/SYSTEMINNOVATIONALSERVICE/

[3] створювало: http://www.sis-pm.com/novosti-kompanii

[4] Олександра Журавльова: https://www.facebook.com/alexandra.melnichenko.5

[5] Тетяни Головчук: https://www.facebook.com/profile.php?id=100003952544879

[6] виконує реконструкцію: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:lMYtgMHhrwsJ:https://www.work.ua/resumes/996017/+&cd=1&hl=uk&ct=clnk&gl=ua

[7] будівель: http://realit.com.ua/nashi-obekty.html

[8] нині підшукує: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:1AwD7EPIffoJ:https://www.work.ua/jobs/2286332/+&cd=1&hl=uk&ct=clnk&gl=ua

[9] представляє: https://www.dzo.com.ua/contracts/126291

[10] фінансував: http://zp.nashigroshi.org/2015/11/30/zaporizhstalevskyj-fond-ne-zmih-vidsudyty-tretynu-miljona-pereplachenyh-pidryadnyku-za-roboty-v-tsentri-ekstrenoji-medytsyny-na-yakomu-piaryvsya-buryak/

[11] було одним з гасел: http://nd.zp.ua/zp/884-vladimir-buryak-ya-dobyus-chtoby-v-zaporozhe-otkrylsya-novyy-centr-skoroy-pomoschi.html

[12] Image: http://zp.nashigroshi.org/wp-content/uploads/2016/11/sis-zapstal.jpg

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.