- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

Моторівці і в “Прозоро” традиційно розіграли 2 мільйони на ендопротези

Опублікував Editor 05.12.2016 @ 17:08 в Новини | No Comments

КУ “Запорізька обласна клінічна лікарня” за результатами тендеру 5 грудня уклала угоду з ТОВ “Мультіфлекс” на поставку ендопротезів загальною вартістю 1,98 млн. грн. Про це повідомляється у системі електронних закупівель “Прозоро”.

Замовлено ендопротези цементні тотальні кульшового суглобу  Мотор Січ ЕТБС-2– 41 одиниця по 12 тис. грн../од; ендопротези безцементні тотальні кульшового суглобу ІТО-Мотор Січ – 45 одиниць по 15 тис. грн./од.; ендопротези кульшового суглобу однополюсного Мотор Січ ЭТБС-3 – 25 одиниць по 7700 грн/од.; ревізійний тотальний ендопротез кульшового суглобу  ІТО-Мотор Січ – 10 одиниць по 17 тис. грн./од.; тотальні ендопротези колінного суглобу цементні із збереженням задньої хрестоподібної зв’язки для первинного протезування Мотор Січ  ЕПК-2 – 25 одиниць по 18300 грн./од.

Мультіфлекс” належить Василю Завгородньому. Керує фірмою його син – Олександр Завгородній, чия мати, Людмила Завгородня [1], була депутатом Запорізької міської ради попереднього скликання від Партії регіонів і працює [2]  керівником клініки “Мотор Січі”.

Єдиним конкурентом на торгах виступило ТОВ “Ітмос-імплант”

Донедавна Олександр Завгородній був співвласником фірми “Ітмос-імплант”. Партнерами Завгороднього по цій фірми також виступали Артем Малиш і Віктор Великий.

Малиш є сином члена [3] виконкому Запорізької міськради, голови [4] наглядової ради та директора зі зв’язків з громадськістю ПАТ “Мотор Січ” Анатолія Малиша. Віктор Великий помер в січні поточного року, був депутатом міської ради і головою бюджетної комісії в кількох скликаннях, раніше від Партії регіонів, а в нинішньому скликанні від “Нової політики”. Великий також працював в “Мотор Січі”.

“Мультіфлекс” традиційно отримувало [5] підряди від запорізьких лікарень ще за старою системою закупівель на розіграних [6] з “Ітмос-імплант” торгах. Це перший підряд “Мультіфлексу” отриманий за результатом торгів у системі “Прозоро”.


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2016/12/05/motorivtsi-i-v-prozoro-tradytsijno-rozihraly-2-miljony-na-endoprotezy/

URLs in this post:

[1] Людмила Завгородня: https://meria.zp.ua/test/index.php?id=36&pid=13

[2] працює: http://www.clinic-motor.zp.ua/about

[3] члена: http://meriazp.gov.ua/test/index.php?id=34

[4] голови: http://www.motorsich.com/rus/profile/organ_ypr_kontr/nablud_sovet/

[5] отримувало: http://zp.nashigroshi.org/search/%D0%9C%D1%83%D0%BB%D1%8C%D1%82%D1%96%D1%84%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81/

[6] розіграних: http://zp.nashigroshi.org/2016/06/16/rodyna-zavhorodnih-otrymaje-tretynu-miljona-vid-9-misklikarni-za-endoprotezy/

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.