- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

Запорізькі комунальники купили сміттєвих контейнерів на 3 мільйони

Опублікував Editor 26.12.2016 @ 15:39 в Новини | No Comments

КП “Комунсантрансекологія” за результатами тендеру 24 грудня уклало угоду з ТОВ “Югсталь” на поставку контейнерів для збирання побутових відходів загальною вартістю 3,09 млн. грн. Про це повідомляється у системі електронних закупівель “Прозоро” [1].

Замовлено 525 штук металевих оцинкованих контейнерів об’ємом 1,1 м. куб.  з кришкою ПВХ (5900 грн. од.).

Запорізьким ТОВ “Югсталь” володіють Андрій Заіка та кіпрська “М.Н. Протекшн інновейшн ЛТД” (M.N. Protection innovation LTD). Окрім них кінцевим бенефіціаром кіпрської компанії вказується Артем Мітрохін.

“Югсталь” [2] – металотрейдер і виробник конструкцій з металу. Контейнери для сміття компаніє постачає [3] також в інші міста.

Єдиним конкурентом на тендері було ПАТ  “Завод агротехнічних машин” з дорожчою на 2 тис. грн. пропозицією. При цьому обидва учасника під час аукціону взагалі не знижували вартість своїх пропозицій.

Нагадаємо, “Комунсантрансекологія” є співвласником (44%) ТОВ “Умвельт-Запоріжжя”, яке займається вивезенням побутових відходів в Запоріжжі. Решта “Умвельт-Запоріжжя” належить ТОВ “Умвельт Україна” з німецьким [4] корінням.


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2016/12/26/zaporizki-komunalnyky-kupyly-smittjevyh-kontejneriv-na-3-miljony/

URLs in this post:

[1] “Прозоро”: https://zakupki.prom.ua/gosudarstvennye-zakupki/tender-konteyneri-dlya-smittya-_metaleviy-otsinkovaniy-konteyner-dlya-zbirannya-pobutovih-vidhodiv-ob_emom-1_1-m.-kub._-1001098

[2] “Югсталь”: http://yugstal.com/catalog

[3] постачає: https://news.pn/ru/money/169352

[4] німецьким: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:lfToJdelR_AJ:www.procontrol.org.ua/nimtsi-prodali-umvelt-zaporizhzhya-inshim-nimtsyam/+&cd=6&hl=uk&ct=clnk&gl=ua

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.