- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

Дистриб’ютор підіграв виробнику в тендері обленерго за поставку лічильників

Опублікував Editor 30.08.2017 @ 17:36 в Новини | No Comments

ПАТ “Запоріжжяобленерго” за результатами тендеру 29 серпня уклало угоду з ТОВ “НіК” на поставку електролічильників загальною вартістю 3,47 млн грн. Про це повідомляється у системі публічних закупівель “Прозоро”.

Замовлено 250 лічильників активної енергії “НІК” однофазних багатотарифних, 400 багатотарифних трьохфазних, 700 однофазних, 1000 трьохфазних та 10 багатотарифних трьохфазних лічильників для активної та реактивної енергії.

Фірма “НіК” [1] є виробником електролічильників і належить Сергію Герасимчуку і Сергію Бокочу. Раніше співвласниками були Ігор та Юлія Недоспасови. Недоспасов також володіє фірмою “НіК-Електроніка”, яка регулярно виграє тендери на постачання електрообладнання.

Єдиним конкурентом переможця на тендері виступило дніпровське ПП “АТ Електро”, яке вказане на сайті [2] “НіК” дистриб’ютором продукції.

“НіК” та “АТ Електро” подавалися на попередній тендер [3] “Запоріжжяобленерго” на закупівлю електролічильників, але торги відмінили у зв’язку з відхиленням обох пропозицій.


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2017/08/30/dystrybyutor-pidihrav-vyrobnyku-v-tenderi-oblenerho-za-postavku-lichylnykiv/

URLs in this post:

[1] “НіК”: http://nik.net.ua/

[2] вказане на сайті: http://www.nik.net.ua/ru/page/where-to-buy

[3] попередній тендер: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2017-06-16-001382-b

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.