- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

“Розумники” новим складом розіграли черговий тендер на інтерактивні дошки для шкіл

Опублікував Editor 13.11.2017 @ 10:20 в Новини | No Comments

КУ “Центр фінансово-статистичного аналізу та матеріально-технічного забезпечення освітніх закладів” Запорізької облради за результатами тендеру 9 листопада уклала угоду з ТОВ  “Вівере бене 2” на поставку інтерактивних комп’ютерних комплексів загальною вартістю 953 тис. грн. Про це повідомляється у системі електронних закупівель “Прозоро” [1].

Фірма має поставити 12 інтерактивних програмно-апаратних комплекси до складу кожного з яких входить дошка-екран для інтерактивного проектору і сам проектор, персональний комп’ютер для вчителя та МФУ.

“Вівере Бене 2” належить Наталії Смірновій і Надії Старенко. Керує нею Ярослав Валерійович Кохан, який у 2014 р. був науковим співробітником [2] Інституту педагогічних інформаційних технологій Національної академії педагогічних наук України. “Вівере Бене 2” знаходилося [3] по вул. Січових стрільців в Києві разом з ТОВ “Видавництво “Розумники”. Окрім цього, “Вівере Бене 2” володіє торговою маркою “Розумники”.

ТОВ “Видавництво “Розумники” [4] належить Тетяні Вікторівні Кохан, Ігорю Каплаушенку і Тарасу  Шевченку. Директором видавництва є Олександр Валерійович Кохан. Фірма пропонує [5] інформаційні рішення для освіти під однойменним брендом “Розумники”.

Єдиним конкурентом на нинішньому тендері виступило ТОВ “Антандар” Тетяни та Андрія Бондаренко. При цьому Андрій Бондаренко вказав на своїй сторінці у мережі “Facebook”, що працює у “Розумниках”.

Нагадаємо, фірми з орбіти видавництва “Розумники” і раніше розігрували [6] між собою торги в Запорізькій області, але за іншого складу учасників.

[7]


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2017/11/13/rozumnyky-novym-skladom-rozihraly-cherhovyj-tender-na-interaktyvni-doshky-dlya-shkil/

URLs in this post:

[1] “Прозоро”: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2017-10-05-000269-b

[2] науковим співробітником: http://www.undip.org.ua/info/1868/

[3] знаходилося: http://nashigroshi.org/2016/09/23/stolychnym-pyatyklasnykam-kupyly-planshetnyh-kompyuteriv-na-5-miljoniv/

[4] ТОВ “Видавництво “Розумники”: http://rozumniki.com/contacts/

[5] пропонує: http://rozumniki.com/

[6] розігрували: http://zp.nashigroshi.org/2017/08/31/rozumnyky-rozihraly-17-miljona-na-obladnannya-dlya-himnaziji-teper-z-komertsijnym-dyrektorom/

[7] Image: http://zp.nashigroshi.org/wp-content/uploads/2017/11/Розумники_Бондаренко.png

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.