- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

Співзасновник скандальної “Пори” зробить нову систему управління освітленням для Запоріжжя

Опублікував Editor 11.12.2017 @ 11:05 в Новини | No Comments

КП “Запоріжміськсвітло” за результатами тендеру 29 листопада уклало угоду з ПП “Енергія-сервіс” на впровадження 5-ти ступеневої схеми управління зовнішнім освітленням вартістю 373 тис. грн. Про це повідомляється у системі електронних закупівель “Прозоро” [1].

Мають впровадити нову систему із застосуванням виконавчого пункту і дистанційних ліній.

Єдиним конкурентом переможця на тендері виступило ТОВ “Завод світлотехніка” з дорожчою на 77 копійок пропозицією і обидва учасника не змінювали свої розцінки під час аукціону.

ПП “Енергія-сервіс” володіє Олександр Куклес. Він же є співзасновником запорізької обласної громадської організації “Пора”. Остання у ЗМІ фігурує [2] як “спортивна організація”. В жовтні у керівника “Пори” Павла Мельника провели [3] обшук по справі про захоплення залів ігрових автоматів і проникнення в офіси колишнього “смотрящего” Євгена Анісімова на початку 2014 року. При цьому у Мельника знайшли кілька гранат. Також “Пора” згадувалася [4] в низці інших скандалів: підрив гранати в казино “Консул”, пограбуваннях, тощо.

ПП “Енергія-сервіс” до цього року не було помічене в отриманні держпідрядів і за рік отримало замовлень на суму 704 тис. грн.


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2017/12/11/spivzasnovnyk-skandalnoji-pory-zrobyt-novu-systemu-upravlinnya-svitla-dlya-zaporizhzhya/

URLs in this post:

[1] “Прозоро”: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2017-10-23-001255-a

[2] фігурує: http://www.vv.com.ua/news/97135

[3] провели: http://forpost.media/novosti/pod-zaporozhem-zaderzhali-lidera-i-aktivistov-skandalnoj-pory.html

[4] згадувалася: http://akzent.zp.ua/v-zaporozhe-proshli-obyski-u-pory-zaderzhannye-okazyvali-soprotivlenie/

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.