- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

“ЗТМК” під контролем Фірташа замовив на 8 мільйонів якихось залізяк в порту Фірташа

Опублікував Editor 27.02.2018 @ 19:13 в Новини | No Comments

ТОВ “Запорізький титано-магнієвий комбінат” 20 лютого уклало договір з ТОВ “Морський спеціалізований порт Ніка-тера” на купівлю механічних запасних частин вартістю  8,4 млн. грн. Про це повідомляється в системі електронних закупівель “Прозоро” [1].

Угоду було укладено без проведення конкурсних процедур.  У документації закупівлі відсутня інформація про найменування, кількість та вартість за одиницю товару. Продукція постачатиметься згідно специфікації.

“Морський спеціалізований порт Ніка-тера” входить [2] в структуру міжнародної групи компаній Group DF, яка належить Дмитру Фірташу.

Співвласниками ТОВ “Запорізький титано-магнієвий комбінат” є держава в особі Фонду держмайна (51%) та “Tolexis trading limited” (49%), яке також входить [3] в Group DF. Генеральний директор комбінату — Володимир Сивак. Раніше він працював заступником голови правління – комерційним директором найбільшого виробника кальцинованої соди в Україні – Кримського содового заводу, підконтрольного все тому ж Group DF Дмитра Фірташа.


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2018/02/27/ztmk-pid-kontrolem-firtasha-zamovyv-na-8-miljoniv-yakyhos-zalizyak-v-portu-firtasha/

URLs in this post:

[1] “Прозоро”: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2018-02-26-001547-c

[2] входить: http://biz.liga.net/ekonomika/transport/novosti/3706790-morskoy-terminal-firtasha-v-nikolaeve-zanyalsya-perevalkoy-masla.htm

[3] входить: http://ua.dmitryfirtash.com/event/959

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.