- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

На реконструкцію комендатури під казарму для контрактників дають 5 мільйонів

Опублікував Editor 06.04.2018 @ 15:57 в Новини | No Comments

Військова частина 3029 Національної гвардії України за результатами тендеру 12 березня уклала угоду з ТОВ “СМ-строй” на реконструкцію будівлі комендатури військової частини вартістю 5,11 млн грн. Про це повідомляється у системі електронних закупівель “Прозоро” [1].

Фірма має реконструювати будівлю комендатури військової частини 3029 військового містечка №5 у Запоріжжі по вул. Північне шосе,  113-а під казарму для розміщення військовослужбовців за контрактом. Перелік робіт включає спорудження перегородок, опорядження стін, заміну покриття підлоги, заміну вікон та дверей, утеплення і заміну покрівлі, утеплення фасадів, заміну системи трубопроводів та опалення, тощо.

Загалом на цей тендер подалося четверо учасників. Втім, дві вигідніші пропозиції ТОВ “Гермес бізнес” (4,3 млн грн) і ТОВ “Алар 10” (4,5 млн грн) відхилили. Так, “Гермес бізнес” подало довідку про наявність працівників без вказування їх імен та досвіду; “Алар 10” не подало згоди на оброблення персональних даних та інформацію про досвід робіт з непідходящим договором.

Нині власником і директором ТОВ “СМ-строй” є Володимир Береза. Фірма зареєстрована в Запоріжжі, по вулиці Північне шосе, 20-Е. Тут ж, зокрема, зареєстроване ТОВ з подібною назвою “Свет-строй” Миколи Чигаря. Для останньої фірми в реєстрі значився спільний номер телефону з ПП “Свет-строй”, яке отримувало [2] підряд на проведення капітального ремонту приміщення для патрульної поліції Запоріжжя. При цьому, власник ПП “Свет-строй” активно підтримував [2] у соціальних мережах “Антимайдан”, вихваляв дії російських військових на території  України, тощо.

Окрім цього, першим власником ТОВ “СМ-строй” був Станіслав Ємцев. Він же був власником і директором ТОВ “Поллукстрейд”, яке пізніше переписали на Юрія Марущака – обвинуваченого [3] у справі про організацію роботи конвертаційного центру.


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2018/04/06/na-rekonstruktsiyu-komendatury-pid-kazarmu-dlya-kontraktnykiv-dayut-5-miljoniv/

URLs in this post:

[1] “Прозоро”: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2018-01-26-003328-b

[2] отримувало: http://zp.nashigroshi.org/2016/11/03/patrulnij-politsiji-zamovyly-remont-na-15-miljona-u-firmy-chyya-rodychka-prohodyla-po-spravi-pro-rozkradannya/

[3] обвинуваченого: http://zp.nashigroshi.org/2015/01/21/uchasnyka-konvertatsijnoho-tsentru-za-stinkoyu-komunistiv-viddaly-na-poruky-robotodatsyu/

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.