- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

Дилери одних виробників розіграли півмільйона на мультимедійні класи для ПТУ

Опублікував Editor 02.05.2018 @ 12:04 в Новини | No Comments

ДНЗ “Чубарівський центр професійно-технічної освіти” за результатами тендеру 2 травня уклав угоду з ТОВ “Науково-виробнича компанія “Укртранском” на поставку мультимедійних навчальних комплексів вартістю 467 тис. грн. Про це повідомляється у системі електронних закупівель “Прозоро” [1].

Замовлено шість комплексів у складі інтерактивного проектору, дошки-екрану, ноутбуку для вчителя з встановленими низкою навчальних курсів для програм 10-11 класів.

“Укртранском” напряму та через фірму “Науково-дослідний інститут ноосферної валеології Марцінишин” володіють Юрій Марцінишин та, вочевидь, дві його доньки Ірина Марцінишин-Левчук та Оксана Хариш.

Під час одного [2] з тендерів “Укртранском” вказало контактним київський номер телефону 483-99-94. Він же є офіційним для видавництва “Розумники”, яке і пропонує [3] інформаційні рішення для освіти під цим брендом.

Цей же номер під час деяких тендерів використовує [2] ТОВ  “Вівере бене 2” – власник торгової марки “Розумники”, яке безпосередньо розігрувало [2] деякі тендери з “Укртранскомом”.

На нинішньому тендері єдиним конкурентом “Укртранскому” було ТОВ “Науково-виробниче підприємство “Енглер”. Обидві фірми пропонували продукцію одних виробників і завантажили у систему аналогічні авторизаційні листи від виробників: ФОП Дмитерко Володимир Юрійович (дошки), ТОВ “Е-підручники” (електронні підручники), ТОВ “Видавництво “Розумники” (мультимедійна частина), Epson (проектор) та Acer (ноутбук).


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2018/05/02/dylery-odnyh-vyrobnykiv-rozihraly-pivmiljona-na-multymedijni-klasy-dlya-ptu/

URLs in this post:

[1] “Прозоро”: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2018-03-23-000405-a

[2] одного: http://zp.nashigroshi.org/2017/08/29/rozumnyky-z-druhoji-sproby-uspishno-rozihraly-miljon-na-shkilne-obladnannya/

[3] пропонує: http://rozumniki.com/

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.