НОВИНИ

02.02.2021
01.02.2021
29.01.2021
28.01.2021
27.01.2021
26.01.2021
25.01.2021
22.01.2021
21.01.2021
20.01.2021
19.01.2021
18.01.2021
Всі новини »

ТЕГИ

Група житомирських родичів розіграла тендерів від освітян на понад 56 мільйонів

17 Грудня 2018

Управління освіти Енергодарської міської ради 30 листопада уклало угоду з ТОВ “Елім” на поставку навчальних засобів загальною вартістю 167 тис. грн. Про це повідомляється у системі аналізу електронних закупівель “Дозоро”.

Відтак, фірма до 15 грудня має поставити 19 найменувань товару виробництва ПАТ “Електровимірювач”, зокрема по 5 наочно-дидактичних матеріалів на магнітах “Абетка українська” та “Абетка англійської мови”,  вартістю 1,6 тис. грн/од. та 1,3 тис. грн/од. відповідно; 5 демонстраційних наборів геометричних фігур вартістю 708 грн/од;  фліпчарт вартістю 3 тис. грн./од; 6 глобус-моделей “Модель Землі” вартістю 4,8 тис. грн/од; 5 обертових мобільних дошок  вартістю 5 тис. грн/од., тощо.

Єдиним конкурентом ТОВ “Елім” на тендері була ФОП Токарева Тетяна Василівна з дорожчою на 248 грн пропозицією.

Житомирське ТОВ “Елім” належить Людмилі Васильчук. У соціальній мережі “Вконтакті” вона вказує прізвище Токарева, хоча у “Facebook” підписана як Васильчук. Токарева – її дівоче прізвище.

Згідно даних сайту nomer.org, Людмила Васильчук була прописана за однією адресою з конкуренткою своєї фірми на тендері Тетяною Токаревою.

Також ФОП Токарева Тетяна Василівна подала не усю необхідну тендерну документацію, зокрема,  лист авторизації виробника товару. Хоча на інших закупівлях підприємниця подавала лист авторизації від ПАТ “Електровимірювач”.

Окрім цього на інших закупівлях ТОВ “Елім” та ФОП Токарева Тетяна Василівна у складі своїх тендерних пропозицій подають авторизаційні листи житомирського ТОВ “Еліз лабс”. Тетяна Токарева також має відгук та довідку про співпрацю з “Еліз лабс”.

Житомирське ТОВ “Еліз лабс” належить Олені Мазяр. На її сторінці у соціальній мережі “Facebook” Людмила Васильчук вказана родичкою. Вочевидь вони є сестрами, зважаючи на однакове по батькові, дату народження  та колись спільну адресу реєстрації.

Також, згідно даних SMIDA, Олена Мазяр та Людмила Васильчук ще на початку року були акціонерами ПАТ “Електровимірювач”.

Згідно даних держреєстру, контактною електронною скринькою підприємства є адреса office@eliz.com.ua.

В “Електровимірювача” є дочірнє підприємство “Квант”. На торгах воно також використовує електронні скриньки з корпоративним доменом @eliz.com.ua.  Обидва підприємства зареєстровані за адресою Майдан Перемоги, 10. Там же зареєстровано ТОВ “Еліз лабс” Олени Мазяр та ТОВ “Еліз лабз”(назви фірм відрізняються останньою літерою “С/З”) Андрія Чибуровського, який також входив до складу акціонерів ПАТ “Електровимірювач”.

Окрім цього, електронну скриньку eliz7777z@gmail.com використовував ФОП Камінський Юрій Петрович. На торгах він також подавав авторизаційні документи ПАТ “Електровимірювач”. Вочевидь його дочка Ольга Зубенко (дівоче прізвище Камінська), була прописана за однією адресою з вищезгаданими Тетяною Токаревою та Людмилою Васильчук. На сторінці останньої у  соціальній мережі “Facebook” Ольга Зубенко вказана її родичкою (вочевидь вона є зведеною сестрою).

Згідно фото у соцмережі “Facebook”, власниця ТОВ “Еліз лабс” Олена Мазяр одружена на Олександрові Мазярі, який також веде підприємницьку діяльність та на торгах подає авторизаційні листи ТОВ “Еліз лабс” та ПАТ “Електровимірювач”.

Авторизаційні листи ПАТ “Електровимірювач” та ТОВ “Еліз лабс” також подає київське ТОВ “Освітній простір” Ангеліни Аллахвердян. Вона ж значилася керівницею житомирського ТОВ “Техносмарт Україна”, яке належить угорській ТОВ “Волторна Гунгарі”. До цього співвласниками фірми було київське ТОВ “Аренпі груп”. Серед власників фірми значиться кіпрський офшор “Т.І.С. (Тренд інвестмент системс) Лімітед” та вищезгадана Людмила Васильчук (володіє 0,005% фірми).

Таким чином, ТОВ “Елім” Людмили Васильчук 24 рази конкурувало з ДП “Квант” ПАТ “Електровимірювач”. У 17 випадках фірми були єдиними конкурентами: ТОВ “Елім” отримало замовлень на суму 1,16 млн грн, а ДП “Квант” ПАТ “Електровимірювач” на 10,77 млн грн.

Фірма “Елім” також 14 разів конкурувала з ФОП Токарева Тетяна Василівна. На 7 торгах вони були єдиними конкурентами. В усіх випадках замовлення отримало ТОВ “Елім”: загалом на суму 3,73 млн грн.

ТОВ “Елім” 10 разів конкурувало з ФОП Камінський Юрій Петрович. У чотирьох випадках вони були єдиними конкурентами. Усі замовлення загальною вартістю 1,78 млн грн отримало “Елім”.

Фірма 8 разів конкурувала з ТОВ “Освітній простір”, з яких в одному випадку вони були єдиними конкурентами, але торги не відбулися.

Також ТОВ “Елім” 4 рази конкурувало з ТОВ “Еліз Лабс”: двоє торгів не відбулося; на одному тендері замовлення вартістю 268 тис. грн отримало ТОВ “Елім”, на іншому, де фірми були єдиними конкурентами,  замовлення вартістю 3,18 млн грн також отримало “Елім”.

“Елім” двічі конкурувало з ТОВ “Техносмарт Україна” і в обох випадках вони були єдиними конкурентами. Одні торги не відбулися, а на інших замовлення вартістю 1,16 млн грн отримало ТОВ “Елім”.

Також фірма двічі конкурувала з ФОП Мазяр Олександр Миколайович: одні торги не відбулися, а на інших замовлення вартістю 253 тис. грн отримав Олександр Мазяр.

Окрім цього ТОВ “Елім” одного разу конкурувало з ТОВ “Київбудінвест-ЛТД” та ФОП Мазяр Олена Василівна (власниця ТОВ “Еліз лабс”). Тоді замовлення вартістю 1,47 млн грн отримала Олена Мазяр.

ДП “Квант” ПАТ “Електровимірювач” 29 разів конкурувало з ФОП Токарева Тетяна Василівна, з яких у 13 випадках вони були єдиними конкурентами. Усі замовлення на суму 4,85 млн грн отримало ДП “Квант” ПАТ “Електровимірювач”, а також наразі очікується рішення по тендеру вартістю 532 тис. грн, де вони є єдиними конкурентами.

ДП “Квант” ПАТ “Електровимірювач” 26 разів конкурувало з ФОП Камінський Юрій Петрович, з яких у 13 випадках вони були єдиними конкурентами. Усі замовлення загальною вартістю 6,75 млн грн отримало ДП “Квант”. І ще на одному тендері підприємству було повідомлено про намір укласти угоду вартістю 497 тис. грн.

Також підприємство 11 разів конкурувало з ФОП Васильчук Людмила Василівна, з яких у 7 випадках вони були єдиними конкурентами. ДП “Квант” ПАТ “Електровимірювач” та ФОП Васильчук Людмила Василівна отримали замовлень на суму 6,89 млн грн та 195 тис. грн відповідно.

ДП “Квант” 10 разів конкурувало з ТОВ “Техносмарт Україна”, з яких у 5 випадках вони були єдиними конкурентами. Усі замовлення загальною вартістю 3,86 млн грн отримало “Квант”.

Окрім цього ДП “Квант” ПАТ “Електровимірювач” 10 разів конкурувало з ТОВ “Освітній простір”, з яких у двох випадках вони були єдиними конкурентами. ДП “Квант” отримало одне замовлення вартістю 2,9 млн грн, а також підприємству було повідомлено про намір укласти угоду вартістю 348 тис. грн.

ДП “Квант” ПАТ “Електровимірювач” 5 разів конкурувало з ФОП Мазяр Олена Василівна, з яких у чотирьох випадках вони були єдиними конкурентами. “Квант” отримало одне замовлення вартістю 265 тис. грн, а Олена Мазяр два замовлення на суму 956 тис. грн.

Також ДП “Квант” одного разу конкурувало з ФОП Мазяр Олександр Миколайович: вони були єдиними учасниками тендеру. Тоді замовлення вартістю 1,06 млн грн отримало ДП “Квант” ПАТ “Електровимірювач”.

ФОП Мазяр Олександр Миколайович 7 разів конкурував з ФОП Васильчук Людмила Василівна, з яких у 6 випадках вони були єдиними конкурентами. Три замовлення загальною вартістю 1,07 млн грн отримав Олександр Мазяр, а інші тендери не відбулися, або були скасовані.

Також ФОП Мазяр Олександр Миколайович  5 разів конкурував з ФОП Токарева Тетяна Василівна, з яких у двох випадках вони були єдиними конкурентами. Один тендер було скасовано, а за результатами іншого з Олександром Мазяром було укладено угоду вартістю 329 тис. грн.

ФОП Мазяр Олександр Миколайович двічі конкурував з ТОВ “Техносмарт Україна” і на одному з тендерів він отримав замовлення вартістю 243 тис. грн.

Окрім цього Олександр Мазяр одного разу конкурував з Юрієм Камінським, але жоден з них не отримав замовлення.

ТОВ “Еліз лабс” п’ять разів конкурувало з ФОП Токарева Тетяна Василівна, з яких у двох випадках вони були єдиними конкурентами. Два замовлення на суму 890,4 тис. грн отримало “Еліз лабс”.

Також фірма 5 разів конкурувала з ФОП Васильчук Людмила Василівна: в усіх випадках вони були єдиними конкурентами. Чотири замовлення (один тендер було скасовано) загальною вартістю 2,9 млн грн отримало “Еліз лабс”.

ТОВ “Еліз лабс” 4 рази конкурувало з ФОП Камінський Юрій Петрович, з яких в одному випадку вони були єдиними конкурентами, але торги не відбулися.

Окрім цього фірма одного разу конкурувала з ФОП Мазяр Олена Василівна, де вони були єдиними конкурентами, але торги не відбулися.

ТОВ “Еліз лабз” Андрія Чибуровського  двічі конкурувало з ФОП Камінський Юрій Петрович. В обох випадках вони були єдиними конкурентами і замовлення загальною вартістю 493 тис. грн отримало “Еліз лабз”.

Також фірма одного разу конкурувала з ТОВ “Освітній простір”, але жоден з них не отримав замовлення.

ТОВ “Освітній простір” вісім разів конкурувало з ФОП Токарева Тетяна Василівна, з яких у трьох випадках вони були єдиними конкурентами. Двоє торгів не відбулося, а на іншій закупівлі замовлення на суму 563 тис. грн отримало ТОВ “Освітній простір”.

Також фірма двічі конкурувала з ФОП Камінський Юрій Петрович. На одному з цих двох тендерів вони конкурували з ФОП Кириченко Світлана Геннадіївна та ТОВ “Елім”. Остання фірма тоді отримала замовлення вартістю 6,9 млн грн.

ТОВ “Техносмарт Україна” одного разу конкурувало з ФОП Васильчук Людмила Василівна, а також ДП “Квант” ПАТ “Електровимірювач”. Останнє підприємство тоді отримало замовлення вартістю 3,45 млн грн.

Загалом, з моменту початку роботи системи електронних закупівель “Прозоро” у  серпні 2016 року, групою вищезгаданих фірм та підприємців було розіграно тендерів на суму 56,35 млн грн.

Схема спільної участі вищевказаних фірм на тендерах з сумою тендерів

ПОДІЛИТИСЯ В СОЦ. МЕРЕЖАХ

НАШІ ГРОШІ Друкувати Друкувати

Tеги | Енергодар

НАШІ ГРОШІ

28.03.2024
27.03.2024
26.03.2024
25.03.2024
24.03.2024
22.03.2024
21.03.2024
20.03.2024
19.03.2024
18.03.2024