- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

Переможець збрехав на тендері: фірма-конкурент також була його

Опублікував Editor 21.12.2018 @ 21:57 в Новини | No Comments

Нововасилівська селищна рада Приазовського району за результатами тендеру 12 грудня уклала угоду з ПП “Липський О.М.” на проведення ремонтних робіт вартістю 1,62 млн грн. Про це повідомляється у системі електронних закупівель “Прозоро” [1].

Відтак, фірма до кінця 2019 року має виконати капітальний ремонт будинку культури по пр. Кооперативний, 2: ремонт стелі та даху, заміна дверей та вікон, утеплення фасадів, фарбування та облицювання їх керамічною плиткою, заміна мережі електропостачання, тощо.

Конкуренцію ПП “Липський О.М.” склали ще четверо учасників, серед яких і ТОВ “Мелітопольський будівельний сервіс”, яке, на відміну від інших, не знижувало вартість своєї пропозиції під час аукціону.

Мелітопольське ПП “Липський О.М.” належить Олегу Липському. Йому ж належить ТОВ “Мелітопольський будівельний сервіс”, яке подало на тендер лише кілька базових документів.

Згідно ст. 17 закону “Про публічні закупівлі” [2], замовник має відхилити тендерну пропозицію учасника, у разі якщо він є пов’язаною особою з іншими учасниками процедури закупівлі.

При цьому, ПП “Липський О.М.” подав довідку на тендер про відсутність підстав для відмови в участі у закупівлі де окремо зазначив, що “не е пов’язаною особою з iншими учасниками процедури закупівлі”.

[3]

[4]


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2018/12/21/peremozhets-zbrehav-na-tenderi-firma-konkurent-takozh-bula-joho/

URLs in this post:

[1] “Прозоро”: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2018-11-14-001522-b

[2] “Про публічні закупівлі”: http://zakon.rada.gov.ua/laws/show/922-19/print

[3] Image: http://zp.nashigroshi.org/wp-content/uploads/2018/12/Липський-фірми.jpg

[4] Image: http://zp.nashigroshi.org/wp-content/uploads/2018/12/Липський-Мелітополь.jpg

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.