- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

На півмільйонний тендер нахабно заявилися фірми одного власника

Опублікував Editor 20.03.2019 @ 11:43 в Новини | No Comments

Районна адміністрація Запорізької міської ради по Дніпровському району 15 березня відхилила  обидві пропозиції в тендері на надання послуг інвентаризації з очікуваною вартістю 431 тис. грн. Про це повідомляється у системі електронних закупівель “Прозоро” [1].

Адміністрація планувала замовити інвентаризацію та обстеження 282 дитячих і спортивних майданчиків у Дніпровському районі, а також паспортизацію 65 майданчиків та внесення поточних змін у паспорти 33 об’єктів.

Учасниками тендеру були ТОВ “Запорожінжиніринг”, вартість пропозиції якого склала 420 тис. грн та ТОВ “Мегапроект інвест” з дорожчою на 10 тис. грн пропозицією. Впродовж аукціону учасники не знижували вартості своїх пропозицій.

ТОВ “Запорожінжиніринг” володіють Дмитро Лобода (95%) та Олена Онопрієнко (5%). Дмитро Лобода також є співвласником (95%) ТОВ “Мегапроект інвест” разом з Ангеліною Піторою (5%).

Через лист від Департаменту захисту економіки в Запорізькій області Національної поліції України, в якому констатується вищезазначений факт, обидві пропозиції було відхилено.

Фірми, включно з нинішнім, тричі конкурували одне з одним на публічних закупівлях. На одному тендері  “Запорожінжиніринг” та “Мегапроект інвест” були єдиними учасниками і тоді підряд вартістю 25,6 тис. грн отримала перша фірма.


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2019/03/20/na-pivmiljonnyj-tender-nahabno-zayavylysya-firmy-odnoho-vlasnyka/

URLs in this post:

[1] “Прозоро”: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2019-02-22-001594-b

[2] Запорізький завод в конкуренції з не чужою фірмою отримав підряд від одеської залізниці : http://zp.nashigroshi.org/2014/09/26/zaporizkyj-zavod-v-konkurentsiji-z-ne-chuzhoyu-firmoyu-otrymav-pidryad-vid-odeskoji-zaliznytsi/

[3] Телефонні родички конкурували за дріб’язок від обласної лікарні : http://zp.nashigroshi.org/2014/12/24/telefonni-rodychky-konkuruvaly-za-dribyazok-vid-oblasnoji-likarni/

[4] Бібліотекам замовили періодики на півмільйона. Видання біглого Курченка з “ополченцями” на шпальтах в темі : http://zp.nashigroshi.org/2015/01/19/bibliotekam-zamovyly-periodyky-na-pivmiljona-vydannya-bihloho-kurchenka-z-opolchentsyamy-na-shpaltah-v-temi/

[5] Після заяви лікарні про арифметичну помилку у рекордній ціні на азитроміцин, вона збільшила ціну на деякі ліки за цим договором вдвічі : http://zp.nashigroshi.org/2017/05/17/pislya-zayavy-likarni-pro-aryfmetychnu-pomylku-u-rekordnij-tsini-na-azytromitsyn-vona-zbilshyla-tsinu-na-deyaki-liky-za-tsym-dohovorom-vdvichi/

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.