- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

Нова фірма з орбіти мелітопольського “порошенківця” взяла перші 1,5 мільйона без конкурсу

Опублікував Editor 15.11.2019 @ 16:35 в Новини | No Comments

Приазовська селищна рада 13 листопада замовила ТОВ “Керуюча компанія “Днепросервіс” будівництво мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту вартістю 1,48 млн грн. Про це повідомляється у системі електронних закупівель “Прозоро [1]“.

Майданчик мають збудувати по вул. вул. Дружби в Приазовському. Втім, деталі невідомі з огляду на безконкурсну закупівлю. Це перше замовлення фірми в сфері публічних закупівель.

ТОВ “Керуюча компанія “Днепросервіс” зареєстровано у травні 2018 року на Дмитра Іванова. Він же володію фірмою одноосібно і зараз. Деякий час частку в “Днепросервіс” разом з Івановим мали Юрій Байрактар та ТОВ “ЮГ Комснаб”.

Дмитро Іванов прописаний за однією адресою в Мелітополі з Оленою Івановою – бізнес-партнера  депутата Мелітопольської міської ради [2] від партії “БПП “Солідарність” Сергія Біловола по фірмі “Фундамент-М” (за деякими даними Іванова – сестра Біловола).

Зареєстроване ТОВ “Керуюча компанія “Днепросервіс” в Дніпрорудному в одному приміщенні з ТОВ “Керуюча компанія “Шахтарська”. Співвласником [3] останньої є менеджер мережі будівельних крамниць “Фундамент”, якою володіє Біловол.

До всього, для “Днепросервіс” вказали контактним номер телефону 0679291966, який також фігурував для підприємців з орбіти Біловола, про що раніше повідомляли [4] “Наші гроші. Запоріжжя”.

Нагадаємо, лише станом на лютий 2018 року низка підприємців, які “Наші гроші. Запоріжжя” відносили до орбіти Сергія Біловола, отримали [5] підрядів на 6 мільйонів.

Юрій Байрактар керує ТОВ “Проектно-будівельна компанія “Акві-буд”, яка отримала в управління [6] низку багатоквартирних будинків в Мелітополі, в яких так і не створили ОСББ. Формально “Акві-буд” записано на харків’янина Анатолія Цебенко.

Власником і директором “ЮГ Комснаб” нині є Генадій Бахір. Раніше фірмою володів і керував Іван Жокін, який також займався [7] обслуговуванням багатоповерхових будинків та прибудинкових територій в Мелітополі протягом кількох років.


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2019/11/15/nova-firma-z-orbity-melitopol-s-koho-poroshenkivtsia-vziala-pershi-1-5-mil-yona-bez-konkursu/

URLs in this post:

[1] Прозоро: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2019-11-15-000661-b

[2] Мелітопольської міської ради: http://mlt.gov.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=4276&Itemid=283

[3] Співвласником: http://zp.nashigroshi.org/2019/05/23/kp-zamovylo-roboty-firmi-svoho-zh-zamdyrektora-i-menedzhera-poroshenkivtsia/

[4] повідомляли: http://zp.nashigroshi.org/2017/11/21/melitopolskyj-park-perehrav-rozihranyj-tender-i-vse-zh-zamovyv-shtuchnu-vodojmu-za-800-tysyach-lyudyni-poroshenkivtsya/

[5] отримали: http://zp.nashigroshi.org/2018/02/14/melitopolskyj-deputat-vid-bpp-zi-svojimy-menedzheramy-po-dribyazku-nazbyrav-pidryadiv-na-6-miljoniv/

[6] управління: http://mlt.gov.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=2661&Itemid=239

[7] займався: http://zp.nashigroshi.org/2013/12/11/v-melitopoli-zaplatyly-skandalnij-firmi-bilshe-miljona-zabuvshy-provesty-torhy/

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.