- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

Екс-юристка КП “ЦУІТ” перемагає в тендері цього КП на 1,5 мільйона, умови для якого вона ж і прописувала

Опублікував Editor 30.12.2019 @ 15:04 в Новини | No Comments

КП “Центр управління інформаційними технологіями” має намір замовити адвокатському об’єднанню “Афіна” юридичні послуги загальною вартістю 1,5 млн грн. Про це повідомляється у системі електронних закупівель “Прозоро [1]“.

“Афіна” має забезпечити повний спектр супроводження публічних закупівель, ведення договірної роботи, внутрішній документообіг, відповіді на запити громадян, взаємодію з іншими державними органами (наприклад, підготовка проектів рішень міськради), тощо.

Адвокатське об’єднання “Афіна” вперше [2] отримало замовлення від КП “ЦУІТ” навесні 2019 року – через 3 тижні після реєстрації. Одна з співвласниць “Афіни” – Юлія Оксещенко – в цей же час звільнилася [2] з посади головного юрисконсульта КП “Центр управління інформаційними технологіями”.

[3]Не враховуючи нинішнього тендеру, “Афіна” отримало від КП “ЦУІТ” замовлень на 693 тис. грн. Від інших установ адвокатське об’єднання не отримувало замовлень. Попередній договір, який діє до 31 грудня, передбачав консультації адвокатським об’єднанням стосовно допорогових закупівель комунального підприємства, але не включав надпорогові закупівлі. До останніх відноситься і процедура “Відкриті торги”, за якою проводять новий тендер.

При цьому, документи по нинішньому тендеру готувала Юлія Оксещенко, про що свідчить властивості опублікованих замовником документів. Хоча відповідальною особою на тендері вказується інша людина.

На нинішньому тендері єдиним конкурентом “Афіни” виступила ФОП Сич Ірина Сергіївна. І всі документи обох учасників мають характерні цятки правій верхній частині документів, що свідчить про підготовку документів та їх друк на одній комп’ютерній техніці.

 

[4]

Оновлено: договір підписано 9 січня. Від імені КП його підписав заступник директора Ігор Вальчук, який також раніше працював на “Запоріжсталі”, як і керівник комунального підприємства Юрій Орєшкін.


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2019/12/30/eks-iurystka-kp-tsuit-peremahaie-v-tenderi-ts-oho-kp-na-1-5-mil-yona-umovy-dlia-iakoho-vona-zh-i-propysuvala/

URLs in this post:

[1] Прозоро: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2019-12-09-003514-b

[2] вперше: http://zp.nashigroshi.org/2019/06/10/orieshkin-oformyv-tretynu-mil-yona-za-iurydychnyy-suprovid-na-kolyshniu-pratsivnytsiu/

[3] Image: http://zp.nashigroshi.org/wp-content/uploads/2019/12/YUliia-Okseshchenko-Afina.jpg

[4] Image: http://zp.nashigroshi.org/wp-content/uploads/2019/12/AO-Afina-Okseshchenko-Orieshkin.jpg

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.