- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

“Запоріжміськсвітло” за 84 тисячі замовило юридичні консультації родині Семенкова

Опублікував Editor 22.01.2020 @ 18:18 в Новини | No Comments

КП “Запоріжміськсвітло” 20 січня замовило ПП “Юридична компанія “Роват” юридичні послуги на 84 тис. грн. Про це повідомляється у системі електронних закупівель “Прозоро [1]“.

Договір передбачає дослідження господарської діяльності комунального підприємства на предмет дій чи бездіяльності, що може призвести до юридичної відповідальності службових осіб; надання замовнику усних та письмових консультацій.

Юридичною компанією “Роват” одноособово володіє Олеся Семенкова – дружина [2]першого заступника голови Запорізької облради Єгора Семенкова. Останній до переходу в облраду працював [3] на комбінаті “Запоріжсталь”, а ще раніше на різних посадах в структурі Запорізької міськради (за часів Карташова).

Директор “Ровату” – Олександр Сироватко, батько [4]Олесі Семенкової.

Загалом це третє замовлення “Ровату” в публічних закупівлях, сума яких складає 218 тис. грн. Попередні 2 замовлення були від Запорізької державної інженерної академії і також КП “Запоріжміськсвітло”. Всі замовлення отримані без конкурсу і жодного разу на конкурсні закупівлі юридична компанія “Роват” не подавалася. При цьому, юридична компанія консультує [4]“Запоріжміськсвітло” щонайменше з липня 2015 року.

 

“Матеріал підготовлено за підтримки Міжнародного фонду “Відродження” у межах проекту “Аналіз використання ресурсів в структурі Запорізької міської ради з розповсюдженням матеріалів молодій аудиторії в доступному форматі”. Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково збігається з позицією Міжнародного фонду “Відродження”.


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2020/01/22/zaporizhmis-ksvitlo-za-84-tysiachi-zamovylo-iurydychni-konsul-tatsii-rodyni-semenkova/

URLs in this post:

[1] Прозоро: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-01-21-003579-a

[2] дружина : https://declarations.com.ua/declaration/nacp_043457b8-f8c2-4e35-8db0-87c05c9561ea

[3] працював: http://zor.gov.ua/management

[4] батько : http://zp.nashigroshi.org/2016/02/25/druzhyna-semenkova-i-joho-test-konsultuyut-zaporizhmisksvitlo-v-yurysprudentsiji-za-10-tysyach-na-misyats/

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.