- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

Державні дорожники на субпідряді фірми сина свого екс-колеги ремонтуватимуть дороги довкола Михайлівки

Опублікував Editor 12.03.2020 @ 18:56 в Новини | No Comments

ДП “Місцеві дороги Запорізької області” 13 січня уклало угоду з ТОВ “Дорожньо-будівельна компанія “Валемира” на виконання дорожніх робіт вартістю 35,4 млн грн. Інформація про це міститься у системі електронних закупівель “Прозоро” [1].

Відтак, фірма має до кінця 2021 року виконувати експлуатаційне утримання 257 кілометрів доріг у Михайлівському районі. Зокрема, передбачається підтримання належного стану узбіч, ліквідація напливів, вибоїн та тріщин дорожнього покриття, заміна та ремонт дорожніх знаків й металевого бар’єрного огородження, очищення доріг від снігу взимку, боротьба з бур’янами, покіс трави та інші роботи.

Єдиним конкурентом ТОВ “ДБК “Валемира” на тендері було ТОВ “Юнія-транс” з дорожчою на 105 тис. грн пропозицією.

Засноване у квітні 2019-го року ТОВ “ДБК “Валемира” належить 23-річному Валерію  Владиславовичу Новасардову. Ще у 2017-му році він шукав роботу системного адміністратора [2] та продавця-консультанта [3]. Валерій Новасардов був прописаний в одній квартирі з Владиславом Новасардовим – колишнім керівником [4] КП “ЕЛУАШ”, якого, згідно повідомлень [5] ЗМІ, у 2012-му році звільнили через  зловживання службовим становищем. До “ЕЛУАШу” Владислав Новасардов працював [4] в структурі облавтодору – щонайменше, він очолював філію “Запорізька дорожньо-експлуатаційна дільниця” ДП  “Запорізький облавтодор”.

При цьому, “Валемира” на 10% робіт за підрядом залучить саме ДП  “Запорізький облавтодор”. Окрім цього, майже вся важка техніка з екіпажами буде використовуватися філії “Михайлівський райавтодор” ДП “Запорізький облавтодор” (трактори, грейдери, фрези, вантажівки тощо). У цієї ж філії “Валемира” орендує виробничу базу по вул. Тіниста, 156

Безпосередньо у ТОВ “ДБК “Валемира” один штатний працівник – директор Ілля Добровлянський і шість залучених за договорами ЦПХ дорожніх працівників. Також “Валемира” з власного обладнання має лише дві мотокоси та дві бензопили.

До цього тендеру ТОВ “ДБК “Валемира” не отримувало жодного самостійного держпідряду і залучалося як субпідрядник ДП  “Запорізький облавтодор” при обслуговуванні доріг.

ТОВ “Юнія-транс” з Кіровоградщини наразі належить Олександрові Беденку. Як раніше повідомляли [6] “Наші гроші. Запоріжжя”, ТОВ “Юнія-транс” неодноразово [7] розігрувало тендери на  виконання дорожніх робіт в Запорізькій області. При цьому, “Юнія-транс” також орендує виробничий майданчик у філії “Михайлівський райавтодор” по вул. Тіниста, 156.

 


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2020/03/12/derzhavni-dorozhnyky-na-subpidriadi-firmy-syna-svoho-eks-kolehy-remontuvatymut-dorohy-dovkola-mykhaylivky/

URLs in this post:

[1] “Прозоро”: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2019-11-11-001003-a

[2] системного адміністратора: https://www.work.ua/resumes/2867237/

[3] продавця-консультанта: https://www.work.ua/resumes/2874814/

[4] керівником: https://www.061.ua/news/27782/v-kp-eluad-naznacen-novyj-rukovoditel

[5] повідомлень: http://www.vv.com.ua/news/4272

[6] повідомляли: http://zp.nashigroshi.org/2019/05/08/kontaktni-rodychi-zi-spil-noiu-tekhnikoiu-namahalys-rozihraty-8-mil-yonnyy-tender-na-rekonstruktsiiu-trotuaru/

[7] неодноразово: http://zp.nashigroshi.org/2019/07/30/firma-otrymala-vid-eluashu-try-pidriady-orenduiuchy-tekhniku-u-svoho-konkurenta-na-tenderi/

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.