НОВИНИ

02.02.2021
01.02.2021
29.01.2021
28.01.2021
27.01.2021
26.01.2021
25.01.2021
22.01.2021
21.01.2021
20.01.2021
19.01.2021
18.01.2021
Всі новини »

ТЕГИ

Група фірм зі спільними працівниками, складами та контактами півтори сотні разів пересікалися на тендерах

17 Березня 2020

Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Кам’янсько-Дніпровської міської ради 12 березня замовив ТОВ “Дієта-Центр” організацію гарячого харчування дітей у навчальних закладах вартістю 2,7 млн грн. Про це повідомляється у системі електронних закупівель “Прозоро”.

Так, впродовж березня-грудня фірма має організувати харчування для учнів 1-4 класів, сиріт та малозабезпечених дітей у 5 школах, одному ліцеї та одному навчально-виховному комплексі (садок та школа).

Єдиним конкурентом переможця на тендері було ТОВ “Енергія альянс”, яке подало дорожчу на 559 грн пропозицію і учасники під час аукціону  свої ціни не знижували. Окрім цього, “Енергія альянс” замість документів подало лише порожні архіви.

ТОВ “Дієта-Центр” належить Надії Павленко (також зареєстрована як ФОП).

ТОВ “Енергія альянс” належить Інні Поздишевій, остання також володіє ТОВ “Брік-3” та раніше володіла ТОВ “Лайт-енерджи”. “Лайт-енерджи” на одному з тендерів вказувало своїм робітником Сергія Кононенка, і у його документах вказувалося колишнім місцем роботи – “Дніпроспецторг-Україна”.

ТОВ “Дієта-центр” вказувало спільного робітника з ТОВ “Дніпроспецторг-Україна” – Олену Жданко.

Окрім цього, “Лайт-енерджи” вказувало оренду приміщення у ТОВ “Моноліт преміум” на вул. Каховська, 40. Приміщення за цією ж адресою та у цієї ж фірми також орендувало ТОВ “Від-М” (керує Віталій Воскресенський), ТОВ “Дніпроторг-М” (співволодіє Віталій Воскресенський) та ТОВ “Дніпроторг Україна” (володіє Тетяна Воскресенська).

“Моноліт преміум” співволодіє Світлані Давиденко, остання разом з Тетяною Воскресенською володіє ТОВ “Славутич-транс”. Також Світлана Давиденко вказувалася серед працівників “Дніпроспецторг-Україна” (нині Львівторг) та ТОВ “Дніпроторг-М”. Друга співвласниця “Моноліт преміум” Тетяна Вороновська вказувалася серед робітників ТОВ “Дніпроспецторг-Україна” (нині Львівторг).

Водночас, “Дієта-центр” вказувало спільних робітників з ТОВ “Комбінат харчування Енергодар”: Тетяна Лемешева, Наталія Литвиненко, Людмила Науменко, Любов Біла, Олександр Науменко, Лариса Щедріна, Вікторія Резніченко, Ольга Касай, Оксана Комарова, Тетяна Куликова. Зі свого боку, ТОВ “Комбінат харчування Енергодар” на тендер подавало документи своїх робітників, де колишнім місцем роботи для 9 працівників вказувалося ТОВ “Дніпроторг-Запоріжжя”, ще 2 вказували колишнім місцем роботи ТОВ “НТК “Ріф-3”. Офіційний номер ТОВ “Дніпроторг-Запоріжжя” у держреєстрі 279-07-90, цей же номер є офіційним для ТОВ “Промторг-Запоріжжя”, останнім керує Куропаткін Андрій Вікторович, який також вказується керівником та співзасновником ТОВ “Неовіт”, яким також володіє Воскресенський Віталій Михайлович. Вказаний номер – 279-07-90 – також зазначався офіційним для ФОП Воскресенська Анастасія Вікторівна (нині припинено).

Крім того, “Комбінат харчування “Енергодар” на одному з тендерів вказувало, що замовляє послуги з перевезення у ТОВ “Славутич-транс” (володіє Тетяна Воскресенська). Також орендує транспортний засіб у ФОП Давиденко Олександр Валентинович, як і ТОВ “Від-М” (керує Віталій Воскресенський).

Раніше ТОВ “Комбінат харчування “Енергодар” належало Олені Саві, яка вказувалася бухгалтером ТОВ “Дніпроспецторг-Україна” Лілії Шостової. Остання є співвласницею фірми “Трейдгрупінвест”, керує якою Віталій Воскресенський. Окрім цього, Лілія Шостова керує ТОВ “Дніпроторг Україна” (де власник Тетяна Воскресенська).

Окремо варто зазначити, що згадані вище фірми пов’язані з низкою інших: ТОВ “Дрімтайм”, ТОВ “Респект сіті”, ТОВ “Брік-3”, ТОВ “Моноліт преміум”, ТОВ “СК інтеграл”, ТОВ “Фудмаркет+”, ТОВ “Меркурій гранд”, ТОВ “Продвіпгруп”, ТОВ “Юпітер VII”, ФОП Гладун Ганна Миколаївна, ФОП Прасова Юлія Сергіївна, ФОП Колесов Максим Олександрович, ФОП Сучкова Наталія Володимирівна, ФОП Шурига Ольга Олександрівна, ФОП Шостова Лілія Анатоліївна (власниця ТОВ “Дніпроспецторг-Україна”), ФОП Кокарь Наталя Володимирівна, ФОП Павленко Надія Дмитрівна, ФОП Першина Анна Олександрівна.

Зокрема, вони пов’язані і з ТОВ “Акватранс системи”. Так, ТОВ “Акватранс системи” належить Наталії Сучковій та Олександру Давиденко. Сучкова Наталія володіє ТОВ “Науково-технічна корпорація “РІФ-3”, ТОВ “Гармонія-2017” та окремо зареєстрована як ФОП. Олександр Давиденко співволодіє “Дніпроторг-М” разом з Віталієм Воскресенським. Останній також раніше був керівником “Акватранс системи”, а нині керує ТОВ “Трейдгрупінвест”, ТОВ “Від-М” та ТОВ “Славутич-трансавто”.  (Ще одним власником ТОВ “Від-М” є Анна Першина, яка також зареєстрована як ФОП).

ТОВ “Акватранс системи” на тендерах вказувало таких робітників: В’ячеслав Ружаленко, Сергій Кононенко, Дмитро Кретов, Дмитро Кіпка, Сергій Кокар та Іван Тринкешу, Євген Тітов, Іван Живогляд, Олександр Власенко, Роман Третяк, Євген Кривошеєв, Денис Кучерявий, Анатолій Вовк, Олександр Шурига та Олександр Самойленко.

В’ячеслава Ружаленка серед робітників також вказували “ТОВ “Дрімтайм“, ТОВ “Від-М” та ТОВ “Дніпроспецторг-Україна” (нині Львівторг). Сергій Кононенко також вказувався робітником ТОВ “Лайт-енерджи” (у медкнижці останнього також вказувалося місцем роботи – “Дніпроспецторг-Україна”) та ТОВ “Юпітер VII”. Олександр Шурига та Олександр Самойленко (останній – директор “Акватранс системс”) вказувалися працівниками ТОВ “Юпітер VII”. Дмитра Кретова  вказувало серед робітників ТОВ “Фудмаркет+”. Дмитро Кіпка, Сергій Кокар та Іван Тринкешу також вказувалися робітниками ТОВ “Респект сіті” (власниця останнього також зареєстрована як ФОП Кокарь Наталя Володимирівна). Євген Тітов вказувався працівником ТОВ “НТК “Ріф-3”, ТОВ “Фудмаркет+” та ТОВ “Юпітер VII”. Іван Живогляд був працівником ТОВ “Дніпроторг-М”. Олександр Власенко працював у “Дніпроспецторг-Україна” (нині Львівторг). Роман Третяк, Євген Кривошеєв та Денис Кучерявий також вказувалися працівниками “ТОВ “Дрімтайм“. Іван Тринкешу вказувався робітником ТОВ “Продвіпгруп”. Анатолій Вовк вказувався робітником ТОВ “Комбінат громадського харчування Енергодар” та “Дніпроторг М”.

Окрім цього, ТОВ “Брік-3″, ТОВ “Від-М”, ТОВ “НТК “Ріф-3”, ТОВ “Дніпроторг-М”, ТОВ “Дніпроторг Україна”, ТОВ “Лайт-енерджи”, ТОВ “Гармонія-2017″, ТОВ “Фудмаркет+” вказували оренду приміщення у ТОВ “Моноліт преміум” на вул. Каховська, 40.

Саме “Моноліт преміум” на одному з тендерів вказувало аналогічний договір для ТОВ “Гармонія-2017”.

ТОВ “Фудмаркет+” володіє Самойленко Дар’я, яка вказувалася працівником ТОВ “Від-М”. Окрім цього ТОВ “Фудмаркет+” зареєстроване за однією адресою з ТОВ “Дніпроторг-М” – Запоріжжя, Дніпровський р-н, вул. Вінницька, буд. 79.

Окрім цього, “НТК “Ріф-3” (керівник останнього також зареєстрований як ФОП Колесов Максим Олександрович) орендує техніку у Шостова Джульєта Олегівна та Ружина Надія Іванівна, як і ТОВ “Дрімтайм” (власниця останньої фірми також зареєстрована як ФОП Шурига Ольга Олександрівна).

Робітниця ТОВ “Лайт-енерджи” Марина Універсал вказувалася працівником ТОВ “Дніпроторг-М” та володіє ТОВ “СК “Інтеграл” і ТОВ “Меркурій гранд”.

Окрім цього, колишня власниця ТОВ “Лайт-енерджи” Інна Поздишева, також володіє ТОВ “Енергія альянс” та ТОВ “Брік-3”.

ТОВ “Гармонія-2017” має спільних працівників з ТОВ “Комбінат харчування Енергодар” Юлія Олійник (у її документах вказувалося місце роботи ТОВ “Ріф-3”), Сергій Сорочинський, Ольга Грицук, Ольга Загляда, Алла Калініна, Ірина Ковальницька, Оксана Кукула, Вікторія Литвинова, Любов Олійник. Окрім цього, серед співробітників ТОВ “Гармонія 2017” вказувалася Олена Сава (бухгалтером), яка раніше володіла  ТОВ “Комбінат харчування Енергодар” та вказувалася бухгалтером ТОВ “Дніпроспецторг-Україна”. Також директор “Гармонія 2017” Інна Концур раніше керувала “Комбінат харчування “Енергодар”.

За однією адресою з ТОВ “Дієта-центр” зареєстроване ТОВ “Продвіпгруп” – м. Запоріжжя, Хортицький р-н, вул. Рубана, буд. 11, кв. 18. (власниця “Продвіпгруп” Ганна Гладун також зареєстрована як ФОП)

ТОВ “Юпітер VII” належить Юлії Прасовій (також зареєстрована як ФОП), вона вказувалася працівником ТОВ “Лайт енерджи”. Також “Юпітер VII” орендує транспорт у Шостової Джульєти Олегівни, як і ТОВ “НТК “Ріф 3″ та ТОВ “Дрімтайм“. Окрім цього, “Юпітер VII” та “Дрімтайм” орендували склад у Когут Валентини Іванівни у Запоріжжі на вул. Черняховського, 1-а.

Вказані вище фірми неодноразово зустрічалися на тендерах. Так:

ТОВ “Лайт-енерджи” 66 разів конкурувало на тендерах з ФОП Сучкова Наталя Володимирівна та 71 раз з ФОП Колесов Максим Олександрович (перша – це власниця “НТК “Ріф-3”, а другий – директор цієї фірми).

ТОВ “Юпітер VІІ” зустрічалося 24 рази з ФОП Гладун Ганна Миколаївна (вона володіє ТОВ “Продвігруп”).

ТОВ “НТК “Ріф-3” тричі конкурувало з ТОВ “Юпітер VІІ”

ФОП Колесов Максим Олександрович зустрічався 11 разів з ТОВ “Респект сіті” та 5 разів з ТОВ “Акватранс системи”.

ТОВ “Фудмаркет+” 20 разів конкурувало з ФОП Гладун Ганна Миколаївна

ТОВ “Енергія альянс” тричі зустрічалося з ТОВ “Дієта-центр”.

ТОВ “Дрімтайм” зустрічалося на тендерах з “Продвіпгруп” 1 раз.

ТОВ “Дніпроспецторг-Україна” (нині Львівторг) та ТОВ “Дніпроторг Україна” зустрічалися з ТОВ “Дієта-центр” по 1 разу.

ТОВ “Респект сіті” 10 разів зустрічалося з ТОВ “Від-м”, 9 разів з ФОП Сучкова Наталія Володимирівна, 5 разів з ФОП Гладун Ганна Миколаївна.

ТОВ “Меркурій гранд” тричі зустрічалося з ФОП Шурига Ольга Олександрівна.

ТОВ “Дієта-центр” тричі зустрічалося з  ТОВ “Комбінат харчування “Енергодар” (нині Львів) та ТОВ “Енергія альянс” і по одному разу з ТОВ “Дніпроспецторг-Україна” (Львівторг) та ТОВ “Дніпроторг Україна”.

ТОВ “Продвіпгруп” один раз зустрічалося з ТОВ “Від-М”.

ФОП Колесов Максим Олександрович 11 разів зустрічався з ТОВ “Респект сіті” та 5 разів з ТОВ “Акватранс системи”.

ФОП Прасова Юлія Сергіївна тричі конкурувала з ТОВ “Трейдгрупінвест”.

Загалом вказані фірми та підприємці виграли підрядів на 370 млн грн.

ПОДІЛИТИСЯ В СОЦ. МЕРЕЖАХ

НАШІ ГРОШІ Друкувати Друкувати

НАШІ ГРОШІ

19.04.2024
18.04.2024
17.04.2024
16.04.2024
15.04.2024
14.04.2024
12.04.2024
11.04.2024
09.04.2024
08.04.2024
05.04.2024