- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

Переможець закупівлі орендує офіс у свого тендерного конкурента

Опублікував Editor 01.06.2020 @ 12:23 в Новини | No Comments

КНП “Міська лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги” Запорізької міської ради 28-го травня уклало угоду з ТОВ “Гарант-строй 2007” на проведення ремонтних робіт вартістю 271 тис. грн. Про це повідомляється у системі електронних закупівель “Прозоро” [1].

Відтак, фірма до кінця травня цього року має виконати поточний ремонт приміщень першого поверху біля кабінету ангіографії у будівлі травматологічного корпусу. Передбачено заміну дверних блоків, оновлення покриття стін, створення підвісної стелі, встановлення системи освітлення, оновлення радіаторів системи опалення,  сантехніки та оновлення підлоги у санвузлі.

Конкурентами ТОВ “Гарант-строй 2007″на тендері були ТОВ “Вектор буд-торг” та ПП “Шторм” з дешевшими на  36,9 тис. грн пропозиціями, а також ТОВ “Ронд” з дешевшою на 18 тис. грн. Дешевші пропозиції відхилені через невідповідність тендерної документації вимогам замовника.

При цьому, спочатку акцептували пропозицію “Ронду”, але після цього у 5-денний термін фірма не подала довідку від МВС про відсутність судимості за корисливі злочини в підписанта документів, з огляду на що її пропозицію також відхилили.

В оскарженні протоколу фірма пояснила, що подала пояснення про неможливість отримання відповідної довідки з огляду на карантин, що підтверджується відповідною заявкою на сайті МВС. Втім, замовник зіслався на відсутність змін стосовно карантину у законі “Про публічні закупівлі”, а відтак і підстав врахування пояснень “Ронду”.

Переможець тендеру – ТОВ “Гарант-строй 2007” – в складі тендерної документації подає договір про оренду приміщення в свого конкурента – ТОВ “Ронд”.

Фірма “Гарант-строй 2007” належить Юлії Готовкіній, а “Ронд” Дмитрові та Миколі Рощиним.

“Гарант-строй 2007” та “Ронд” шість разів конкурували на публічних закупівлях.

[2]

 


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2020/06/01/peremozhets-zakupivli-orenduie-ofis-u-svoho-tendernoho-konkurenta/

URLs in this post:

[1] “Прозоро”: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-04-01-003557-b

[2] Image: http://zp.nashigroshi.org/wp-content/uploads/2020/06/Harant-stroy-Rond.jpg

[3] В “Укренерго” розіграли тендер на купівлю манометрів серед представників виробника : http://zp.nashigroshi.org/2014/11/12/v-ukrenerho-rozihraly-tender-na-kupivlyu-manometriv-sered-predstavnykiv-vyrobnyka/

[4] Матері загиблої в ліфті вагітної жінки “Основаніє” сплатить півтора мільйони за моральну шкоду : http://zp.nashigroshi.org/2014/12/02/materi-zahybloji-v-lifti-vahitnoji-zhinky-osnovanije-splatyt-pivtora-miljony-za-moralnu-shkodu/

[5] Завод напівпровідників, не повіддававши величезні борги державі, банкрутується акціонерами : http://zp.nashigroshi.org/2015/01/14/zavod-napivprovidnykiv-ne-poviddavavshy-velychezni-borhy-derzhavi-bankrutujetsya-aktsioneramy/

[6] Поліцейські медики купили на розпиляному тендері апарат УЗД на 100 тисяч дорожче від харківської лікарні : http://zp.nashigroshi.org/2017/07/06/politsejski-medyky-kupyly-na-rozpylyanomu-tenderi-aparat-uzd-na-100-tysyach-dorozhche-vid-harkivskoji-likarni/

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.