- Наші Гроші. Запоріжжя - http://zp.nashigroshi.org -

Тендер з розробки сайту: документи обох учасників і замовника зроблені на одній техніці

Опублікував Editor 21.10.2020 @ 18:29 в Новини | No Comments

Державна організація “Регіональний фонд підтримки підприємництва в Запорізький області” за результатами тендеру 20 жовтня замовила ФОП Щасливий Олексій Романович послуги розробки веб-сайту вартістю 208 тис. грн. Про це повідомляється у системі електронних закупівель “Прозоро [1]“.

Послуги включать розробку платформи для малого та середнього бізнесу (60 тис. грн), розробку веб-сторінку проекту (15 тис. грн), розробку електронного гайду (58 тис. грн), розробку навчальних матеріалів для роботи з платформою (30 тис. грн) та рекламування в соціальних мережах (45 тис. грн).

При цьому, сама платформа передбачає як веб-версію, так і мобільні додатки, мати онлайн-чат, CRM-систему, тощо.

Закупівля проводиться в рамках реалізації грантового проекту “Цифрова допомога і впровадження онлайн-інструментів для вдосконалення внутрішнього управління об’єктами зеленого туризму” від Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ).

Серед працівників Щасливого вказані, окрім нього безпосередньо, Павло Петраш (розробка сайтів) та Вікторія Кутик (бізнес-ментор), які працюють на аутсорсінгу. При цьому, Петраш вже безпосередньо як ФОП отримував [2] замовлення від фонду підтримки підприємництва в Запорізький області на бухгалтерські послуги, програмування. В свою чергу, Кутик у 2018 році перемогла [3] з проектом “Зелена країна” в конкурсі від Startupfest, співорганізатором якого виступив фонд підтримки підприємництва в Запорізький області.

Підприємцем Олексій Щасливий зареєстрований у квітні 2019 року. Вже у травні отримав перше замовлення від фонду підтримки підприємництва в Запорізький області вартістю 30 тис. грн [4] на юридичні послуги. Потім отримував 2 замовлення від фонду на організаційні послуги і тепер на послуги веб-розробки. Він інших замовників, окрім фонду підтримки підприємництва, Щасливий не отримував замовлень.

На нинішньому тендеру Щасливий конкурував з ТОВ “Ярослав М” Максима Пруглова. Ця фірма також отримувала замовлення виключно від фонду підтримки підприємництва і на закупівлі інших замовників не подавалася. Відтак, “Ярослав М”  замовляли рекламні послуги, комунікаційні і організацій прес-конференцій, тощо загалом на 490 тис. грн.

При цьому, завантажені у систему “Прозоро” документи обох учасників на нинішньому тендері мають ідентичні властивості файлів та позначки на папері, що може свідчити про підготовку документів на спільній комп’ютерній техніці.

Більше того, такі ж позначки на папері мають документи, завантажені в систему самим замовником: договір за результатом тендеру, протокол про визначення переможця.

Очолює ДО “Регіональний фонд підтримки підприємництва в Запорізький області” Володимир Степаненко, який на нинішніх місцевих виборах балотується [5]від “Слуги народу”.

 

[6]

Ідентичні цятки та довідках обох учасників. Для збільшення натисніть на малюнок

 

[7]

Ідентичні властивості файлів обох учасників (для збільшення натисніть на малюнок)

[8]

Схожі властивості документів замовника та ідентичні цятки (натисніть для збільшення). При цьому, програма IJ Scan Utility (яка значиться в документах учасників) входить до програмного забезпечення принтерів canon разом з My Image Garden

[9]


Статтю роздруковано з Наші Гроші. Запоріжжя: http://zp.nashigroshi.org

URL статті: http://zp.nashigroshi.org/2020/10/21/tender-z-rozrobky-saytu-dokumenty-obokh-uchasnykiv-i-zamovnyka-zrobleni-na-odniy-tekhnitsi/

URLs in this post:

[1] Прозоро: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-09-22-003678-a

[2] отримував: https://clarity-project.info/tenderer/3423407158

[3] перемогла: https://zp.gov.ua/uk/articles/item/6189/vid-idei-do-biznesu-peremozhnicya-konkursu-startapiv-vlasnim-prikladom-zaklikae-zaporizhciv-do-biznes-tvorchosti

[4] 30 тис. грн: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2019-05-02-000120-c

[5] балотується : https://www.facebook.com/watch/?v=381172046234963

[6] Image: http://zp.nashigroshi.org/wp-content/uploads/2020/10/shchaslyvyy_YAroslav-M.jpg

[7] Image: http://zp.nashigroshi.org/wp-content/uploads/2020/10/SHCHaslyvyy-YAroslav-M-Vlastyvostiy-fayliv.jpg

[8] Image: http://zp.nashigroshi.org/wp-content/uploads/2020/10/Dokumenty-zamovnyka.jpg

[9] Image: http://zp.nashigroshi.org/wp-content/uploads/2020/10/1-vert.jpg

Copyright © 2015 Наші Гроші. Запоріжжя. All rights reserved.